CELEBRITIES

Έκανε η Jennifer Lawrence κρυφό γάμο αυτό το Σαββατοκύριακο;


The Jennettes

18 Σεπτεμβρίου 2019

jenniferlawrence.jpg

Αρκετοί celebrity χωρισμοί μας έχουν απασχολήσει το τελευταίο διάστημα. Είναι σημαντικό επομένως να θυμόμαστε ότι υπάρχουν και αγαπημένα ζευγάρια.

Τη Δευτέρα, η Jennifer Lawrence και ο αρραβωνιαστικός της Cooke Maroney, εντοπίστηκαν στο Γραφείο Γάμων της Νέας Υόρκης. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο Page Six δείχνουν μια πολύ χαρούμενη Jennifer Lawrence με γυαλιά και γκρι blazer. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπήρξε και ένα tweet κάποιου που βρέθηκε τυχαία στη σκηνή το οποίο πλέον έχει διαγραφεί, και το οποίο έγραφε: "Όταν πας να πάρεις την άδεια του γάμου σου και περνάει η Jennfier Lawrence για να παντρευτεί μπροστά στα μάτια σου. Ναι παιδιά, το δημαρχείο είναι cool. "

Οι πιθανόν νεόνυμφοι συνοδεύονταν από έναν ανώνυμο φίλο, έναν φωτογράφο, και δύο μέλη του προσωπικού ασφαλείας. Σύμφωνα με τις πηγές, ο φωτογράφος ήταν ο Mark Seliger, ένας από τους διασημότερους φωτογράφους celebrity πορτραίτων. Ο Seliger μάλιστα είχε δουλέψει με τη Lawrence προσφάτως, και είχε κάνει μια σχετική δημοσίευση στο Instagram.

Δείτε ακόμη:  Οι μυστικοί γάμοι της χρονιάς

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.