CELEBRITIES

Όταν η Jennifer Aniston χρειάστηκε να χάσει 13 ολόκληρα κιλά για να παίξει στα Φιλαράκια


19 Σεπτεμβρίου 2019

Όταν η Jennifer Aniston χρειάστηκε να χάσει 13 ολόκληρα κιλά για να παίξει στα Φιλαράκια

Πριν η Jennifer Aniston μετατραπεί στην αγαπημένη μας Rachel από τα Φιλαράκια αλλά και σε ένα από τα πιο δυνατά ονόματα του Hollywood, της είχε ζητηθεί να χάσει 13 κιλά, σύμφωνα με το νέο βιβλίο, "Generation Friends: An Inside Look at the Show that Defined a Television Era" που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Saul Austerlitz στο βιβλίο του, ο ατζέντης της ήταν ιδιαίτερα αυστηρός και επικριτικός ορισμένες φορές, ακόμα και όταν κάποια στιγμή εκείνη απλά αστειεύτηκε σχετικά με το γεγονός ότι της ζήτησαν να φορέσει ένα πολύ στενό κορμάκι.

Η ίδια πάντως σε συνέντευξή της το 1996 για το Rolling Stone είχε δηλώσει ότι πράγματι υπήρξε μία περίοδος που ενώ βρισκόταν στο Λος Άντζελες, είχε πράγματι παχύνει με τον γνωστό σε όλους μας τρόπο. Δεν πήγαινε πουθένα, έβλεπε τηλεόραση με τις ώρες, τσιμπολογούσε διαρκώς από το ψυγείο και είχε μια ιδιαίτερη αδυναμία... στα sandwich με μαγιονέζα.

Ακόμη και εκείνη τη περίοδο βέβαια όλοι μπορούσαν να διακρίνουν το πόσο όμορφη ήταν αλλά ας μην ξεχνάμε και το δεδομένο ότι ο φακός της κάμερας προσθέτει κιλά.

Στην ίδια συνέντεξη μάλιστα ευχαριστήσε δημόσια τον ατζέντη της που την προέτρεψε τότε να χάσει κιλά προκειμένου να μην χάνει ρόλους. Εκτός των άλλων, από εκείνο το σημείο και έπειτα ξεκίνησε να προσέχει την διατροφή της κάνοντας πιο σωστές επιλογές, αφήνοντας πίσω τα milkshakes, τις τηγανητές πατάτες και τον παλιό της ευατό... ώστε να  μετατραπεί στην ηθοποίο που ακόμη και σήμερα, στα 50 της, όλοι θαυμάζουμε.

Κάθε εμπόδιο για καλό.

Δείτε περισσότερα: 

Jennifer Aniston-John Mayer: Μία σχέση που θέλουμε να ξεχάσουμε

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.