CELEBRITIES

O πρίγκιπας William αποκάλυψε το αγαπημένο τηλεοπτικό πρόγραμμα της πριγκίπισσας Charlotte


The Jennettes

19 Σεπτεμβρίου 2019

O πρίγκιπας William αποκάλυψε το αγαπημένο τηλεοπτικό πρόγραμμα της πριγκίπισσας Charlotte

Η κόρη του Δούκα και της Δούκισσας του Cambridge, πριγκίπισσα Charlotte, έχει εξαιρετικό γούστο όσον αφορά στα τηλεοπτικά προγράμματα.

Το νέο μέλος της Βασιλικής Οικογένειας είναι φαν του “The Clangers”, τόσο πολύ που ο Πρίγκιπας William παρέλαβε ένα παιχνίδι Clangers κατά την επίσκεψή του στα κεντρικά γραφεία των BAFTA.

To “Clangers” γιόρτασε νωρίτερα αυτό το χρόνο τα 50 του χρόνια, ενώ λαμβάνει μέρος στη νέα έκθεση BAFTA, την οποία ο William θέλει να δει.

Οι fans της Βασιλικής Οικογένειας θαυμάζουν το πόσο προσγειωμένη είναι η οικογένεια του Cambridge, ενώ όλα αυτά τα χρόνια μιλούν για τα προγράμματα που απολαμβάνουν να παρακολουθούν στην τηλεόραση.

Ο William μάλιστα είπε ότι ο ίδιος βλέπει το Killing Eve, ενώ στο παρελθόν έχει πει ότι ο γιος του, Πρίγκιπας George ήταν fan του Fireman Sam και του Lion King.

Ακόμη, σε μία σπάνια συνέντευξή τους,ο William και η Kate, είπαν ότι τους αρέσει να βλέπουν Homeland και Game of Thrones. Η Kate επίσης πρόσθεσε ότι τους αρέσει ενώ βλέπουν τηλεόραση, να παραγγέλνουν φαγητά με τα αγαπημένα τους να είναι αυτά που έχουν κάρυ.

Δείτε ακόμη:Ποια είναι η πριγκίπισσα που ντύνεται καλύτερα από την Kate Middleton

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.