CELEBRITIES

H Kim Kardashian μίλησε ανοιχτά για την ψωρίαση από την οποία υποφέρει τον τελευταίο χρόνο


The Jennettes

20 Σεπτεμβρίου 2019

kimkardashian11539.jpg

Μέσα από τα social media  της η Kim Kardashian αποκάλυψε το πόσο πολύ υποφέρει εδώ και ένα χρόνο από ψωρίαση. «Αυτός ο χρόνος ήταν αρκετά άσχημος για μένα, καλύφθηκε όλο μου το πρόσωπο με ψωρίαση.. και μετά έπαθα και αρθρίτιδα», έγραψε χαρακτηριστικά η TV persona.

jenny.gr

Η Kim αποκάλυψε ότι η ψωρίαση εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη ζωή της όταν ήταν 20 ετών, ενώ την βοήθησαν οι ενέσεις κορτιζόνης. Η ψωρίαση εμφανίστηκε ξανά στα 30 της και από τότε η κατάστασή της χειροτέρευε, ενώ οι θεραπείες δεν βοηθούσαν και πολύ. Είχε πει χαρακτηριστικά ότι είχε δοκιμάσει κάθε κρέμα που υπάρχει στο εμπόριο, καμία όμως δεν βελτίωσε την κατάστασή της. Αυτή τη στιγμή ακολουθεί φυτική δίαιτα και υγρά smoothies με βάση τη βρύα της θάλασσας για την καλύτερη αντιμετώπιση του συγκεκριμένου αυτοάνοσου νοσήματος.

Η ψωρίαση είναι μία δερματική πάθηση αυτοάνοση και χρόνια, ενώ επηρεάζει εξίσου γυναίκες και άνδρες κάθε ηλικίας. Το δέρμα που πάσχει από ψωρίαση μπορεί να είναι κόκκινο, φολιδωτό ή με φλύκταινες.

Δείτε ακόμη: H Kim Kardashian φωτογραφίζεται ως Jackie O και σοκάρει

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.