CELEBRITIES

12 κορυφαίοι stars του Holywood που απεχθάνονται τα social media


The Jennettes

25 Σεπτεμβρίου 2019

12 κορυφαίοι stars του Holywood που απεχθάνονται τα social media

Οι celebrities είναι αυτοί που κυριαρχούν κατά κόρον στα social media όπως η Ariana Grande, ο Justin Bieber και η Kim Kardashian με εκατομμύρια followers σε Instagram και Twitter. Ωστόσο, υπάρχουν και ορισμένοι stars του Holywood, κορυφαίοι στο είδος τους, που δεν χρησιμοποιούν τα καθόλου, είτε διαγράφοντας τους λογαριασμούς τους είτε επιλέγοντας να μην φτιάξουν καθόλου.  

Η κωμικός Amy Poehler, εξηγεί πως δεν είναι άτομο που χρησιμοποιεί τα social media, ενώ τα αποφεύγει συστηματικά. «Προσπαθώ να μη διαβάζω πολλά στο διαδίκτυο για να μην πληγωθούν τα αισθήματά μου», έχει πει χαρακτηριστικά.

Η ηθοποιός Tina Fey, προσπαθεί επίσης να απέχει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχοντας πει με στόμφο: «Γιατί να δώσω στη δημοσιότητα τις αστείες ατάκες μου τσάμπα;».

Η διάσημη star από την αγαπημένη μας σειρά «Friends», Jennifer Aniston, έχει δηλώσει ότι απέχει από τα social media για να διατηρήσει την καθαρότητα της και την ηρεμία της. «Μου προσθέτει νομίζω μία έξτρα πίεση να βλέπω αν αρέσω ή δεν αρέσω σε κάποιον.

Οι λόγοι που ο David Cumberbatch επιλέγει να μη χρησιμοποιεί τα social media είναι γιατί πιστεύει ότι είναι τοξικά. «Προτιμώ να ξοδεύω τον χρόνο μου και την ενέργειά μου στη δουλειά μου και σε πράγματα που μ’ ευχαριστούν», έχει δηλώσει.

Η Mila Kunis έχει κι αυτή πει κι αυτή γιατί δεν έχει φτιάξει δικούς της λογαριασμούς στα social media. «Το Internet είναι πια ό, τι έχει να κάνει με την ένταση, ποιος είναι πιο θυμωμένος και ποιος είναι πιο αρνητικός», έχει δηλώσει πρόσφατα η διάσημη ηθοποιός.

Ακόμη και η Kate Winslet, μιλώντας για τον αρνητισμό που κυριαρχεί στα social media έχει αναφέρει ότι για μια γυναίκα είναι το πιο καταστροφικό μέρος για να ξοδεύει τον χρόνο της.

Η Emma Stone αποτελεί επίσης μία ηθοποιό που δεν έχει μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έχει αναφέρει «πως δεν θα ήταν ένα θετικό μέρος για εμένα».

Η 29χρονη ηθοποιός, Jennifer Lawrence, αποκάλυψε ότι τον τελευταίο χρόνο έχει δημιουργήσει έναν λογαριασμό στα social media, μόνο όμως για να παρακολουθεί τι συμβαίνει στον κόσμο.

Η ηθοποιός Scarlett Johansson έχει πει για τα social media ότι είναι ένα παράξενο φαινόμενο, όπου οι άνθρωποι εκθέτουν τις ζωές τους. «Έχω πολύ καλύτερα πράγματα να κάνω από το να μοιράζομαι πληροφορίες από την καθημερινότητά μου», έχει πει διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός.

Υπάρχουν και ορισμένοι stars που όταν εμπλέκονται με την τεχνολογία, μπερδεύονται και δεν ξέρουν πως να διαχειριστούν τις διάφορες καταστάσεις με τα social media. Μια τέτοια περίπτωση είναι και η διάσημη ηθοποιός Emily Blunt.

Η Kristen Stewart, επίσης, έχει δηλώσει ότι είναι πολύ χρονοβόρο να ασχολείται κανείς με τα social media.

Τέλος, η Keira Knightley έχει πει πως χρησιμοποίησε τα social media μόνο για να σβήσει τους όποιους λογαριασμούς είχε. Αυτό που θέλει είναι να ασχολείται με τη δουλειά της και την οικογένειά της.

Δείτε ακόμη:Οι καλύτερες selfie φωτογραφίες χωρίς μακιγιάζ των celebrities

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.