CELEBRITIES

Παλιά συνέντευξη της Jennifer Lopez κάνει τον γύρο του διαδικτύου για τον τρόπο που σχολιάζει διάσημες ηθοποιούς


The Jennettes

26 Σεπτεμβρίου 2019

Παλιά συνέντευξη της Jennifer Lopez κάνει τον γύρο του διαδικτύου για τον τρόπο που σχολιάζει διάσημες ηθοποιούς

Μια συνέντευξη της Jennifer Lopez από το 1998 έγινε viral εξαιτίας μερικών πολύ ειλικρινών σκέψεων της για άλλες ηθοποιούς.

Η συνέντευξη που δημοσιεύθηκε από το Movieline, ήρθε ξανά στην επιφάνεια, αφότου ένας χρήστης του Twitter δημοσίευσε αποσπάσματά της την προηγούμενη εβδομάδα. Σε αυτά, η Jennifer Lopez μιλάει για άλλες ηθοποιούς που έκαναν καριέρα εκείνη την εποχή, όπως η Gwyneth Paltrow, η Winona Ryder, και η Salma Hayek.

"Είμαστε σε διαφορετικά βασίλεια. [Εκείνη] είναι μια πολύ sexy γυναίκα και αυτοί είναι οι ρόλοι που κάνει", είπε για την Hayek. "Εγώ κάνω πολύ διαφορετικά πράγματα. Με κάνει να γελάω όταν λέει ότι της προσφέρθηκε ο ρόλος της Selena, το οποίο ήταν ξεδιάντροπο ψέμα. Αν αυτό κάνει για να αποκτήσει δημοσιότητα, τότε αυτό κάνει. Η Columbia μου έδωσε την επιλογή ανάμεσα στο Fools Rush In και το Anaconda, αλλά εγώ διάλεξα την διασκεδαστική B-movie γιατί το σενάριο του Fools Rush In δεν ήταν αρκετά δυνατό".

Μιλώντας για την Paltrow, είπε: "Πείτε μου, σε τι έχει παίξει; Το ορκίζομαι, δε θυμάμαι τίποτα στο οποίο έχει παίξει. Κάποιοι άνθρωποι αποκτούν φήμη μέσω της επαφής και μόνο. Έχω ακούσει περισσότερα για εκείνη και τον Brad Pitt από όσα έχω ακούσει για την δουλειά της. (Ένα χρόνο αργότερα, η Paltrow βραβεύτηκε με Oscar για την ερμηνεία της στον "Ερωτευμένο Shakespeare").

Eκείνη την εποχή, η Lopez δήλωνε ότι δεν ήταν ποτέ μεγάλη θαυμάστρια της Winona Ryder, αλλά είπε ότι "είναι γλυκιά και ταλαντούχα πάντως, και θα μου αρέσε και μόνο για το γεγονός ότι μοιάζει με την μεγάλη μου αδερφή, τη Leslie".

Eπίσης, αποκάλεσε την Cameron Diaz "ένα τυχερό μοντέλο που της δόθηκαν πολλές ευκαιρίες και εύχομαι απλώς να τις είχε αξιοποιήσει καλύτερα. Είναι πολύ όμορφη και έχει πολύ ωραία παρουσία πάντως, και όταν την είδα στον "Γάμο του Καλύτερού μου Φίλου" σκέφτηκα ότι όταν την σκηνοθετούν μπορεί να είναι καλή".

Μιλώντας για τη Madonna, δήλωσε: "Την θεωρώ εξαιρετική performer; Ναι. Την θεωρώ εξαιρετική ηθοποιό; Όχι. Η υποκριτική είναι αυτό που κάνω, οπότε είμαι πιο αυστηρή με τους ανθρώπους όταν λένε "Ναι, μπορώ να το κάνω αυτό - μπορώ να παίξω". Σκέφτομαι "Έι, μην μπαίνεις στα χωράφια μου".

Δείτε ακόμη: 12 sexy εμφανίσεις της Jennifer Lopez που έχουν μείνει στην ιστορία

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.