CELEBRITIES

Η παιδική εμμονή της Florence Welch με την ελληνική μυθολογία


The Jennettes

26 Σεπτεμβρίου 2019

Η παιδική εμμονή της Florence Welch με την ελληνική μυθολογία

Η γνωστή τραγουδίστρια, Florence Welch, που πρόσφατα εμφανίστηκε στο Ηρώδειο, μιλώντας στη Βρετανική Vogue, μίλησε για τα Gucci φορέματα που φορούσε στις πρόσφατες συναυλίες της και για τη σχέση της με την Ελλάδα.

Κλείνοντας την περιοδεία της «High As Hope» στην Αθήνα, η Florence επεσήμανε πόσο σημαντική στιγμή ήταν αυτή, καθώς από μικρή είχε εμμονή με την ελληνική μυθολογία.  «Οι  Έλληνες Θεοί και Θεές μου έδωσαν τόσο μεγάλη έμπνευση όλα αυτά τα χρόνια. Σαν να έγινε επίτηδες τελικά να κλείσουμε την περιοδεία μας στην Αθήνα», επεσήμανε η γνωστή τραγουδίστρια.

Ένα φανταστικό σκηνικό είχε στηθεί στο Ηρώδειο, μαγεύοντας όλους τους θεατές. Για κάθε εισιτήριο που πωλήθηκε από τις συναυλίες της Florence, μία λίρα πήγαινε στους Γιατρούς χωρίς Σύνορα, ξεπερνώντας το μισό εκατομμύριο λίρες, όταν και η Florence τραγούδησε στην Αθήνα.

Δείτε ακόμη:9 πόλεις της Ελλάδας που μεταμορφώθηκαν

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.