CELEBRITIES

Όταν ο Ed Sheeran χτύπησε το κουδούνι στον Πρίγκιπα Ηarry -Οι δύο κοκκινομάλληδες μαζί σε ένα δυνατό βίντεο


The Jennettes

10 Οκτωβρίου 2019

Όταν ο Ed Sheeran χτύπησε το κουδούνι στον Πρίγκιπα Ηarry -Οι δύο κοκκινομάλληδες μαζί σε ένα δυνατό βίντεο

Οι δύο αγαπημένοι κοκκινομάληδες της Βρετανίας ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας. Ο γνωστός τραγουδιστής, Ed Sheeran, έχοντας στενούς δεσμούς με τη βασιλική οικογένεια, φτάνει μέχρι το Παλάτι για να ετοιμάσει μαζί με τον Πρίγκιπα Harry κάτι εντυπωσιακό, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα. 

Στο βίντεο που ανέβηκε στο Instagram, βλέπουμε τον Ed Sheeran να χτυπάει το κουδούνι της πόρτας του Παλατιού, ενώ αρχίζει να παίζει ο εθνικός ύμνος της Βρετανίας «God Save the Queen». O Δούκας ανοίγει και υποδέχεται χαρούμενος τον καλεσμένο του, λέγοντάς του, «Γεια σου φίλε», ενώ στη συνέχεια, σχολιάζει την εκπληκτική του ομοιότητα με τον τραγουδιστή, «Είναι σαν να βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη». 

Οι δύο αγαπημένοι κοκκινομάληδες της Βρετανίας φορούν το ίδιο γκρι πόλο μπλουζάκι, ενώ η μυστική τους συνεργασία αναμένεται να αποκαλυφθεί σε λίγες ώρες. Το βίντεο, που τελειώνει με το Coming Soon, ανέβηκε στη σελίδα του Instagram @SussexRoyal με hashtag #WMHD, που αποτελεί τη συντομογραφία του World Mental Health. 

Να σημειωθεί ότι μια εβδομάδα πριν, ο Πρίγκιπας είχε πρωταγωνιστήσει σε εκστρατεία ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης για τα ψυχικά νοσήματα, μαζί με τη σύζυγο του Meghan Markle και το ζεύγος William- Kate.

Δείτε ακόμη: 9 outfits της Meghan Markle που την κατέστησαν την πιο καλοντυμένη royal

  
 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.