CELEBRITIES

Όταν ο Weinstein έκανε «bullying» στην Jennifer Aniston


The Jennettes

10 Οκτωβρίου 2019

Όταν ο Weinstein έκανε «bullying» στην Jennifer Aniston

Σε συνέντευξή της στο Variety, η διάσημη ηθοποιός Jennifer Aniston αποκάλυψε ένα περιστατικό, το οποίο είχε συμβεί κατά τη συνεργασία της με τον Harvey Weinstein το 2005, στην ταινία «Derailed».

Σχεδόν δύο χρόνια μετά τις αλλεπάλληλες επιθέσεις εναντίον του Αμερικανού παραγωγού για τα σεξουαλικά σκάνδαλα, η ηθοποιός δηλώνει πως την είχε πιέσει να φορέσει στην πρεμιέρα της ταινίας, ένα φόρεμα του οίκου Marchesa που είχε ιδρύσει η πρώην σύζυγός του, Georgina Chapman. 

Όπως αναφέρει η Jennifer Aniston, «Μου είχε πει χαρακτηριστικά, πρέπει να βάλεις αυτό το φόρεμα. Θέλω να βάλεις ένα από τα φορέματα της συλλογής. Αυτό ήταν το μοναδικό bullying που δέχθηκα από εκείνον. Του απάντησα όχι, δεν θα το βάλω. Τι θα μπορούσε να κάνει; Να έρθει εδώ και να με αναγκάσει να το φορέσω;». Η ίδια τελικά επέλεξε να φορέσει για την πρεμιέρα ένα φόρεμα Chanel.

Η ηθοποιός επίσης, κατηγορεί τον Weinstein για «γουρουνίσια συμπεριφορά» όταν σήκωσε με ιδιαίτερη επιβολή, έναν φίλο της Anniston από το τραπέζι, στο οποίο κάθονταν όλοι οι παραγωγοί της ταινίας. 

Δείτε ακόμη: Jennifer Aniston: Αυτές είναι οι αλλαγές που έχει κάνει στα μαλλιά της μέχρι σήμερα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.