CELEBRITIES

Όταν η Αnna Wintour πήγαινε σε συναυλία με την Donatella Versace στα 90s -Η throwback φωτογραφία


Μάρθα Κουμπάνη

14 Οκτωβρίου 2019

Όταν η Αnna Wintour πήγαινε σε συναυλία με την Donatella Versace στα 90s -Η throwback φωτογραφία

H Αnna Wintour και η Donatella Versace είναι δύο από τις πιο εμβληματικές γυναίκες της βιομηχανίας της μόδας, αλλά και δύο πολύ καλές φίλες. Η editor in chief της Vogue και η σχεδιάστρια βρέθηκαν και συζήτησαν για τη μόδα, τους celebrities, την πολιτική και την οικογένεια στο τρίτο ετήσιο συνέδριο Forces of Fashion. Κατά την διάρκεια της συζήτησης ήταν φυσικά αδύνατο να μην αναφερθούν στον Gianni και την κληρονομιά που άφησε τόσο στην μόδα όσο και στην αδερφή του.

Η Donatella μίλησε για το χρονικό διάστημα όταν η ίδια και ο αδελφός της έκλεψαν το αυτοκίνητο του πατέρα τους και οδήγησαν προκειμένου να δουν την Patty Pravo, τοην καλλιτέχνιδα που ενέπνευσε την Donatella να γίνει ξανθιά. «Ο Gianni ήταν κακός οδηγός», είπε, γελώντας. «Το αυτοκίνητο έμεινε στην μία πλευρά ενός αυτοκινητόδρομου και το αφήσαμε εκεί. Πήγαμε στη συναυλία και έπειτα κάποιος ήρθε και έκλεψε το αυτοκίνητο. Ήταν ένα πρόβλημα».
Φυσικά οι δυό κυρίες της μόδας δεν θα μπορούσαν να μην σχολιάσουν το πολιτικό κλίμα.

«Χρόνια πριν, κάναμε μια φωτογράφιση με τη Madonna στο Mar-a-Lago», δήλωσε ο Versace. «Προσπαθούσαμε να δημιουργήσουμε αυτό το απίστευτα glam σκηνικό, αλλά τότε, ο Donald Trump μπήκε μέσα (ο οποίος σαφώς ήθελε να συναντήσει τη Madonna), μαζί με τηγανητό κοτόπουλο Kentucky. Συνέχισε να μας ρωτάει αν θέλαμε να δοκιμάσουμε αυτό το κοτόπουλο. Είπαμε: Όχι, ευχαριστώ».

Η συζήτηση ήταν γεμάτη από αξέχαστες στιγμές και περιόδους χαράς, λάμψης, επιτυχίας, διασκέδασης.«Θαυμάζω την Donatella για την ειλικρίνεια της σε έναν κόσμο που δεν είναι πάντα εντελώς ειλικρινής», δήλωσε η Wintour. «Και, επίσης, πόσο απίστευτα πιστή είναι στους φίλους της και πόσο βαθιά νοιάζεται για την οικογένειά της. Είναι η πιο έκτακτη μητέρα, είπε, πριν προσθέσει:«Έτσι δεν σκέφτομαι την Donatella Versace την ξανθιά, εξαιρετική εικόνα που είναι, σκέφτομαι την ως Donatella, την φίλη μου».

«Έχουμε περάσει πολύ χρόνο μαζί με τα χρόνια», παρατήρησε η Wintour. «Έχουμε κάνει μαζί ιππασία σε ένα αγρόκτημα και έχουμε κάνει ράφτινγκ στο ποτάμι». Κοιτάζουν μαζί παλιές φωτογραφίες. Σε μία από αυτές κατευθύνονται σε μια συναυλία των Billy Joel και Elton John.
Νεαρές ακόμα, ανέμελες, χαρούμενες σε μία φωτογραφία που γεννά την νοσταλγία για εκείνη την εποχή.

Κεντρική φωτογραφία: Getty/Ideal Images

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.