CELEBRITIES

Οι «Άγγελοι του Τσάρλι» επέστρεψαν και αναμένεται να σπάσουν τα ταμεία! Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ


The Jennettes

14 Οκτωβρίου 2019

Οι «Άγγελοι του Τσάρλι» επέστρεψαν και αναμένεται να σπάσουν τα ταμεία! Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ

Το νέο τρέιλερ της ταινίας Άγγελοι του Τσάρλι είναι γεγονός ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Αμερική στις 15 Νοεμβρίου από τη Sony Pictures. 

Σε σκηνοθεσία της Elizabeth Banks και με πρωταγωνίστρια την Kristen Stewart, η νέα εκδοχή της γνωστής ταινίας ολοκληρώνεται με δύο ακόμη πρωταγωνίστριες- κατασκόπους, την Ella Balinska και τη Naomi Scott. Οι τρεις Άγγελοι αναλαμβάνουν μια ειδική αποστολή μέσα από μεταμφιέσεις και πολεμικές τεχνικές με σκοπό να εξοντώσουν μια πλεκτάνη που επιχειρεί με επικίνδυνο τρόπο, να χρησιμοποιήσει ένα νέο είδος τεχνολογίας. 

Το τραγούδι των τίτλων της ταινίας ερμηνεύουν οι Ariana Grande, Miley Cyrus και Lana Del Rey, όπως αποκαλύπτει στον λογαριασμό της στο Instagram η Ariana Grande.

Η ίδια δημοσίευσε τη λίστα των τραγουδιών και των καλλιτεχνών που συμμετέχουν στο μουσικό κομμάτι της πολυαναμενόμενης ταινίας. 

Ακολουθεί το νέο τρέιλερ της ταινίας:

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: imdb.com 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.