CELEBRITIES

Throwback: Tην εποχή που ο Joaquin Phoenix ήταν ζευγάρι με την Liv Tyler στα 90s


The Jennettes

16 Οκτωβρίου 2019

Throwback: Tην εποχή που ο Joaquin Phoenix ήταν ζευγάρι με την Liv Tyler στα 90s

Ο τρεις φορές υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός, Joaquin Phoenix και η ηθοποιός Liv Tyler, ήταν κάποτε ζευγάρι και απασχόλησαν τα media.

Το ζευγάρι των ηθοποιών συναντήθηκε στα γυρίσματα του ρομαντικού δράματος Inventing the Abbotts στα μέσα της δεκαετίας του '90. «Ερωτεύτηκα τον Joaquin την ίδια στιγμή που τον είδα», δήλωσε η Tyler στη The Morning Call το 1997. Κρατούσαν τη σχέση τους μυστική από όλους στη ταινία .

«Δεν αισθάνθηκα να απειλούμαι ή να φοβάμαι να μπλέξω μαζί του όταν δουλεύαμε μαζί», δήλωσε η Tyler για τη σχέση. «Το μόνο που ήξερα και ήλπιζα και προσευχόμουν ήταν ότι θα τον αγαπώ για πάντα. Ο Joaquin Phoenix έχει δηλώσει «αυτό που ένιωθα γι 'αυτήν ήταν ότι έχω έναν νέο φίλο, έναν πραγματικά σπουδαίο φίλο».

Joaquin Phoenix και  Liv Tyler, παρέμειναν φίλοι μετά το χωρισμό τους το 1998 και δεν ήταν το είδος της «φιλίας» που υποσχέθηκαν, αλλά μια φιλία που περιλαμβάνει την υποστήριξη του ενός στις αποφάσεις του άλλου και τα γυρίσματα βίντεο για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

 

jenny.gr

Το 2015, η Tyler σε εκδήλωση του The Lunchbox Fund δήλωσε στο Elle «Θεωρώ τον Joaquin και όλες τις αδελφές του σαν  οικογένεια. Ήμασταν τόσο νέοι όταν ήμασταν μαζί. Ήταν η πρώτη μου αγάπη. Έτσι είναι ένα τεράστιο κομμάτι μου, που επηρεάζει ακόμα και στην αίσθηση του χιούμορ μου. Έχω τόση αγάπη για αυτή την οικογένεια. Έμαθα πολλά από αυτήν».

jenny.gr

Οι δυό τους επέλεξαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, επειδή ένιωσαν πως σταμάτησαν να εξελίσσονται και μάλιστα όπως έχει χαρακτηριστικά δηλώσει εκείνος χώρισε όταν σταμάτησαν να τσακώνονται! «Είμαι ευγνώμων που είχαμε το χρόνο που είχαμε, αλλά όταν είστε ικανοποιημένοι, σταματάτε να αγωνίζεστε και μου αρέσει να αγωνίζομαι και να τσακώνομαι. Σημαίνει ότι συνεχώς εξελίσσομαι. Δεν είμαι ποτέ ικανοποιημένος, και ελπίζω ότι δεν θα είμαι ποτέ ». Πλέον εκείνος είναι αρραβωνιασμένος με την Rooney Mara, ενώ εκείνη είναι παντρεμένη με τον, Dave Gardner και έχουν μαζί δύο παιδιά τον Sailor και την Lula, ενώ έχει ένα ακόμα γιό, το Μilo με τον πρώην σύζυγο της Royston Langdon.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.