CELEBRITIES

Όταν η Keira Knightley έπαθε νευρικό κλονισμό και απείλησε τη ζωή ενός ανθρώπου


The Jennettes

21 Οκτωβρίου 2019

Όταν η Keira Knightley έπαθε νευρικό κλονισμό και απείλησε τη ζωή ενός ανθρώπου

Πολλές φορές δεν είναι τόσο εύκολο για τους διάσημους να διαχειριστούν την δημοσιότητα και μάλιστα δεν διστάζουν να μιλήσουν ανοιχτά και για τις καταστάσεις που τους έχουν κάνει να έρθουν σε πολύ δύσκολη θέση.

Αυτό συνέβη και σε μια από τις chic παρουσίες του Hollywood, την Keira Knightley η οποία μίλησε ανοιχτά για την περίοδο της ζωής της που δεν μπορούσε να διαχειριστεί καθόλου τα φώτα της δημοσιότητας. Όπως δήλωσε στην The Telegraph απεχθάνεται το κόκκινο χαλί και τους παπαράτσι. Έτσι, απείλησε να σκοτώσει έχοντας βρεθεί στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού εξαιτίας της άσχημης συμπεριφοράς τους.

Η μεγάλη επιτυχία που της έφερε η συμμετοχή της στην ταινία «Pirates of the Caribbean The Curse of the Black Pearl» την οδήγησαν να μην μπορεί να έχει μια φυσιολογική ζωή καθώς η φήμη της μεγάλωσε ξαφνικά και οι φωτογράφοι ήταν από πίσω της.
Η ίδια είπε χαρακτηριστικά: «Aν δεν είχες ήδη νευρικό κλονισμό, προσπαθούσαν να σε ωθήσουν να κάνεις πράγματα που θα κρατούσαν την αξία των φωτογραφιών όσο πιο υψηλά όσο αυτών που είχαν».

Από τότε μέχρι σήμερα η όμορφη ηθοποιός έχει επικεντρωθεί στην ανατροφή της οικογένειάς της ενώ κάνει επιλεκτικές δουλειές.

 

Κεντρική φωτογραφία: Splash / Ideal Image

Δείτε ακόμη: Keira Knightley: 9 αξεπέραστα beauty looks

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.