CELEBRITIES

H πρώτη προσωπική ανάρτηση της Kate Middleton στο Instagram είχε ένα πολύ σημαντικό μήνυμα


The Jennettes

22 Οκτωβρίου 2019

H πρώτη προσωπική ανάρτηση της Kate Middleton στο Instagram είχε ένα πολύ σημαντικό μήνυμα

H Kate Middleton μας ξάφνιασε ευχάριστα αφού έκανε το πρώτο της post στο Instagram με μια φωτογραφία που δεν έχει έρθει ακόμη στην δημοσιότητα. Η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι από την επίσκεψή της στο Πακιστάν.

Τις συγκεκριμένες φωτογραφίες συνόδευσε ένα συγκινητικό μήνυμα καθώς οι φωτογραφίες δείχνουν όταν η ίδια με τον πρίγκιπα είχαν επισκεφτεί το ορφανοτροφείο σε χωριό SOS στη Λαχώρη.

Η ίδια έγραψε ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα - «Η κοινότητα στο χωριό SOS είναι χτισμένη γύρω από την οικογένεια και την καλύτερη δυνατή οικογένεια που θα μπορούσατε να φανταστείτε, όπου όλοι έρχονται μαζί για να αναθρέψουν, να αγαπήσουν και να προστατεύσουν τα παιδιά. Αυτά τα ευάλωτα παιδιά, πολλά από τα οποία έχουν περάσει από τραυματικές εμπειρίες, μεγαλώνουν σε αυτό το περιβάλλον φροντίδας και είναι σε θέση να διαμορφώσουν αυτές τις ποιοτικές σχέσεις που τόσο απεγνωσμένα χρειάζονται για να ευδοκιμήσουν.»

Δείτε ακόμη: H Kate Middleton έκανε μία εμφάνιση που θύμιζε πριγκίπισσα της Disney

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.