CELEBRITIES

Ο γιος του Michael Douglas αποκάλυψε πως ο πατέρας του τον έβαζε να σερβίρει ναρκωτικά


The Jennettes

23 Οκτωβρίου 2019

Ο γιος του Michael Douglas αποκάλυψε πως ο πατέρας του τον έβαζε να σερβίρει ναρκωτικά

O Michael Douglas είχε μιλήσει ανοιχτά για τις πολύ δύσκολες μάχες που έδωσε ο γιος του, Cameron Douglas, τα τελευταία χρόνια με τα ναρκωτικά. Η σχέση πατέρα και γιου δεν είναι οι ιδανικές και αυτό είναι φανερό μέσα από τις συνεντεύξεις τους.

O 40χρονος Cameron μέσα από την αυτοβιογραφία που κυκλοφορεί με τίτλο «Long Way Home», βάζει τα πράγματα στη θέση τους κατηγορώντας τον πατέρα του για την άσχημη τροπή που πήρε η ζωή του.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει πως για εκείνον ήταν εξαιρετικά δύσκολο να μεγαλώνει στη «σκιά» αστέρων όπως του πατέρα του.

«Όσο μεγάλωνα, σκαρφάλωνα τα βράδια από σπίτι σε σπίτι στο συγκρότημα κατοικιών που μέναμε, ανέβαινα στα μπαλκόνια και έβλεπα πράγματα που δεν έπρεπε να βλέπω: ωραίους ενήλικες να κάνουν τα πράγματα που κάνουν οι ωραίοι ενήλικες που ζουν τέτοιες ζωής χλιδής και υπερβολής» περιγράφει ο ίδιος.

«Ήταν μια δειλή γνωριμία με τις εξαρτήσεις που εξελίχθηκε γρήγορα σε μια εθιστική σχέση» αναφέρει και συνεχίζει, «Πρώτα ήρθε η ηρωίνη, μετά η κοκαΐνη και τέλος η μεθαμφεταμίνη. Ακόμα κι όταν ήμουν πολύ μικρός, θυμάμαι να μεταφέρω τζόιντς πέρα δώθε στα πάρτι. Με φώναζε ας πούμε ο πατέρας μου και μου έλεγε έλα εδώ, πήγαινε αυτό στον θείο σου' και μόνο μετά από πολλά χρόνια συνειδητοποίησα τι ήταν».

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.