CELEBRITIES

Βασίλισσα Ελισάβετ: Τι είχε ζητήσει για να γίνει το Bond girl στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 στο Λονδίνο


The Jennettes

30 Οκτωβρίου 2019

Βασίλισσα Ελισάβετ: Τι είχε ζητήσει για να γίνει το Bond girl στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 στο Λονδίνο


Η έμπιστη φίλη, προσωπική βοηθός και ενδυματολόγος, Angela Kelly της βασίλισσας Ελισάβετ αναμένεται να κυκλοφορήσει ένα βιβλίο με τίτλο The Other Side of The Coin: The Queen, The Dresser and the Wardrobe.

Στο νέο βιβλίο, η βασίλισσα Ελισάβετ παρουσιάζεται με πολύ διαφορετικά στοιχεία απ’ ότι την έχουμε συνηθίσει. Η βασίλισσα περιγράφεται ως χαλαρή, με υψηλή αίσθηση του χιούμορ ενώ σε πολλά σημεία εμφανίζεται χωρίς γάντια, τιάρες και καπέλο με τα χέρια στην τσέπη.

Μεταξύ άλλων, η Kelly αποκαλύπτει τι είχε ζητήσει η βασίλισσα προκειμένου να γίνει το «κορίτσι» του James Bond στο σκετσάκι με τον Daniel Craig στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου το 2012. 

Ο όρος της βασίλισσας Ελισάβετ για να πει το «ναι» ήταν η επιθυμία να πει τη χαρακτηριστική φράση «Good evening, Mr Bond» όταν ο James Bond θα εμφανιζόταν στην αίθουσα ακροάσεων του παλατιού, όπως κι έγινε, αφήνοντας πίσω μια στιγμή που έμεινε ανεξίτηλη στο χρόνο.

Δείτε ακόμη: Η Meghan Markle φοράει το πιο κλασσικό little black dress 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.