CELEBRITIES

Η βασίλισσα Ελισάβετ «κατέβασε» από το Παλάτι τη φωτογραφία του Harry και της Meghan


The Jennettes

24 Οκτωβρίου 2019

Η βασίλισσα Ελισάβετ «κατέβασε» από το Παλάτι τη φωτογραφία του Harry και της Meghan

Η αποκαλυπτική συνέντευξη, που παραχώρησαν ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex στο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Harry and Meghan: An African Journey», πυροδότησε τις έντονες αντιδράσεις του Παλατιού, αλλά και της βασίλισσας Ελισάβετ.

Σύμφωνα με φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν από τον βρετανικό Τύπο και τις οποίες μπορούμε να δούμε στον λογαριασμό του Παλατιού στο Instagram, η φωτογραφία του εγγονού της βασίλισσας και της Αμερικανίδας συζύγου του, πλέον δεν υπάρχει στο μικρό στρογγυλό τραπέζι της αίθουσας ακροάσεων του Μπάκιγχαμ.

Στη θέση τους παραμένουν μία με τον Πρίγκιπα William και την Kate Middleton καθώς και με τα δύο αδέρφια που φορούν στρατιωτικές στολές. Η φωτογραφία του Harry με τη Meghan είχε τοποθετηθεί μπροστά από τη φωτογραφία του William και της συζύγου του τον Μάιο του 2018 μετά το γάμο του ζευγαριού.  

Η φωτογραφία του λαμπερού ζευγαριού, που βρισκόταν στην περίοπτη θέση του Παλατιού εξαφανίστηκε μετά τις αποκαλύψεις των δύο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο Παλάτι. Η Meghan δήλωσε μάλιστα, πως δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στο νέο της ρόλο ως μέλος της βασιλικής οικογένειας ενώ παραδέχθηκε πως «δεν ήταν πολλοί εκείνοι που ενδιαφέρθηκαν για το πώς τα βγάζει πέρα». 

Η ίδια χαρακτηριστικά απάντησε, έπειτα από ερώτηση του δημοσιογράφου στο εάν είναι καλά: «Νομίζω πως είμαι και σε ευχαριστώ που ρωτάς επειδή δεν με έχουν ρωτήσει πολλοί εάν είμαι». Πολλοί σχολιαστές θεώρησαν τις απαντήσεις αυτές «χτύπημα» στη βασιλική οικογένεια, καθώς η Δούκισσα φαίνεται πως δεν σέβεται τον χρυσό κανόνα της 93χρονης βασίλισσας «Never explain, never complain». 

Δείτε ακόμη: 9 outfits της Meghan Markle που την κατέστησαν την πιο καλοντυμένη royal 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.