CELEBRITIES

Γιατί η Kate Middleton δεν νιώθει άνετα όταν παρακολουθεί ιπποδρομίες μαζί με τη Βασιλική Οικογένεια


The Jennettes

30 Οκτωβρίου 2019

Γιατί η Kate Middleton δεν νιώθει άνετα όταν παρακολουθεί ιπποδρομίες μαζί με τη Βασιλική Οικογένεια

Η Βασιλική Οικογένεια, όπως είναι γνωστό, ενδιαφέρεται πολύ για τις ιπποδρομίες, ενώ παρακολουθεί αγώνες όπως το Royal Ascot, το Epsom και το Cheltenham κάθε χρόνο. Όμως, για την για την Kate Middleton, οι συγκεκριμένοι αγώνες τη δυσκολεύουν.

H Δούκισσα του Cambridge έχει αποκαλύψει στον αυστραλιανό συγγραφέα Kathy Lette σε αγώνα ποδοσφαίρου το 2008, πως έχει αλλεργία στα άλογα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Kate παραδέχτηκε: "Είμαι αλλεργική στα άλογα." Ενώ, όπως έγινε γνωστό, η ίδια δεν λαμβάνει μέρος στα party που γίνονται μετά τις ιπποδρομίες.
 

Η αλλεργία της Δούκισσας είναι κακή είδηση για την ίδια, καθώς πρέπει να λειτουργεί φυσιολογικά, ενώ δεν αισθάνεται άνετα στις ιπποδρομίες με τη μύτη να την τρώει συνεχώς. Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα βασιλικά μέλη, η Middleton δεν έχει κάνει ποτέ ιππασία. Άλλοι βέβαια υποστηρίζουν η Δούκισσα δεν έχει κάνει ποτέ ιππασία ως παιδί και μεγαλύτερη, καθώς δεν έχει τηνικανότητα.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.