CELEBRITIES

Το viral φόρεμα της Lady Gaga, για το οποίο όλοι μιλούν τις τελευταίες ώρες


The Jennettes

30 Οκτωβρίου 2019

Το viral φόρεμα της Lady Gaga, για το οποίο όλοι μιλούν τις τελευταίες ώρες

Πριν από περίπου 11 μήνες, όλοι σχολίαζαν το εκθαμβωτικό παστέλ φόρεμα της Lady Gaga με την υπογραφή του Valentino, για το οποίο η ίδια είχε κερδίσει τον τίτλο της πιο καλοντυμένης.

Η διάσημη τραγουδίστρια και μουσικός, που υπήρξε τότε η πρωταγωνίστρια της βραδιάς στην απονομή των Χρυσών Σφαιρών και για το κομμάτι Shallow στην ταινία A Star is Born, τις τελευταίες ώρες έρχεται ξανά στο προσκήνιο για το εν λόγω φόρεμα, γύρω από το οποίο, όπως φαίνεται, έχουν αναπτυχθεί πολλές θεωρίες συνωμοσίας.

Το εντυπωσιακό παστέλ φόρεμα με τα φουσκωτά μανίκια και τη μακριά ουρά, έχει καλυφθεί εδώ και λίγες ώρες με ένα πέπλο μυστηρίου, καθώς μεταξύ άλλων, βρέθηκε να πωλείται σε δημοπρασία με αρχική τιμή 8 χιλιάδων δολαρίων. Μέχρι να φτάσει στη δημοπρασία ωστόσο, η ιστορία πίσω από το φόρεμα παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον. 

jenny.gr

Αρχικά, πολλοί έχουν βρει ομοιότητες μέχρι σήμερα, ανάμεσα στο πολυσυζητημένο φόρεμα και το φόρεμα που είχε επιλέξει η Judy Garland στην αυθεντική εκδοχή της ταινίας το 1954, παρόλο που η Gaga αρνήθηκε την οποιαδήποτε ομοιότητα. 

Σύμφωνα με άλλα δημοσιεύματα, μια εργαζόμενη στο ξενοδοχείο Beverly Hilton που διέμενε η Lady Gaga υποστηρίζει ότι, φεύγοντας το επόμενο πρωί, η διάσημη σταρ άφησε το φόρεμα στο δωμάτιό της. Η ίδια το μετέφερε στο τμήμα χαμένων αντικειμένων του ξενοδοχείου και όταν πέρασε το διάστημα μέσα στο οποίο έπρεπε κάποιος να το αναζητήσει, το ξενοδοχείο της το χάρισε σαν δώρο. Τότε, εκείνη αποφάσισε να το βάλει σε δημοπρασία. 

Ωστόσο, ο οίκος Valentino μοιάζει να διεκδικεί τα δικαιώματά του πάνω στο φόρεμα, αφού όπως αποκαλύφθηκε, το φόρεμα ήταν δανεισμένο από τον οίκο στην Gaga, συνεπώς θα έπρεπε να επιστραφεί μετά τη βραδιά των βραβείων. Η Lady Gaga προφανώς, το άφησε στο δωμάτιο, θεωρώντας ότι η ομάδα του οίκου θα αναλάμβανε να το επιστρέψει. Τα πιο πρόσφατα δημοσιεύματα δείχνουν τον Valentino να ακυρώνει τη δημοπρασία του φορέματος εάν φυσικά προλάβει τα sites δημοπρασιών.   

Πηγή φωτογραφίας: splashnews

Δείτε ακόμη: Οι πιο extreme εμφανίσεις της Lady Gaga

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.