CELEBRITIES

Η Cate Blanchett είναι η γυναίκα της χρονιάς για το Harper's Bazaar- Τιμήθηκε με ανθρωπιστικό βραβείο


The Jennettes

31 Οκτωβρίου 2019

Η Cate Blanchett είναι η γυναίκα της χρονιάς για το Harper's Bazaar- Τιμήθηκε με ανθρωπιστικό βραβείο

Η Cate Blanchett κέρδισε το Ανθρωπιστικό Βραβείο στην τελετή απονομής των τιμητικών διακρίσεων «Γυναίκες της Χρονιάς 2019» του περιοδικού Harper’s Bazaar στο Λονδίνο. Η λαμπερή ηθοποιός διακρίθηκε για τη θερμή υποστήριξη της απέναντι στα δικαιώματα των γυναικών σε όλο τον κόσμο.

Φορώντας μια εντυπωσιακή jumpsuit Armani Prive, η διάσημη ηθοποιός τράβηξε την προσοχή και τα βλέμματα του κοινού.

Ως πρέσβειρα καλής θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR) αλλά και υποστηρίκτρια του κινήματος #MeToo, η Blanchett φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο Δεκεμβρίου του Harper’s Bazaar, παραχωρώντας μια συνέντευξη που μιλά για το πλούσιο φιλανθρωπικό της έργο. 

Όπως αναφέρει, «Όταν ανέλαβα καθήκοντα, υπήρχαν περίπου 61 εκατομμύρια εκτοπισμένοι και τώρα υπάρχουν πάνω από 70 εκατομμύρια μέσα σε ελάχιστα χρόνια. Αυτή η αύξηση με ξεπερνά. Είναι κάτι που δεν μπορώ να διανοηθώ και δεν μπορώ να μην κάνω τίποτα γι΄αυτό». 

Οι άνθρωποι του περιοδικού περιέγραψαν την ταλαντούχα ηθοποιό με τα παρακάτω λόγια: «Θαρραλέα, με πολύ ταλέντο, παθιασμένη σκεπτόμενη, με υπέροχο λόγο. Είναι ένα από αυτά τα σπάνια πλάσματα που στέκονται απέναντι στον κόσμο με αυθεντική αισιοδοξία και έχουν μία ηλεκτρισμένη επίδραση στους γύρω τους. Χρειαζόμαστε περισσότερες γυναίκες σαν κι αυτήν». 

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: splashnews

Δείτε ακόμη: Το σπίτι των ονείρων κάθε γυναίκας ανήκει στη Jennie Garth

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.