CELEBRITIES

Χρυσές Σφαίρες: Η Ellen DeGeneres θα τιμηθεί με το βραβείο Carol Burnett, που έχει απονεμηθεί μόνο στην ίδια την Αμερικανίδα ηθοποιό


The Jennettes

5 Νοεμβρίου 2019

Χρυσές Σφαίρες: Η Ellen DeGeneres θα τιμηθεί με το βραβείο Carol Burnett, που έχει απονεμηθεί μόνο στην ίδια την Αμερικανίδα ηθοποιό

Η Ellen DeGeneres θα βραβευτεί τον Ιανουάριο του 2020 για τα 25 χρόνια της καριέρας της στην αμερικανική τηλεόραση. Η διάσημη κωμικός θα παραλάβει το βραβείο Carol Burnett στην τελετή των Χρυσών Σφαιρών, ενώ θα είναι το δεύτερο πρόσωπο που θα τιμηθεί με αυτό το βραβείο.

Αξίζει να σημειωθεί πως το βραβείο Carol Burnett έχει απονεμηθεί μονάχα στην ίδια της Αμερικανίδα ηθοποιό. Το βραβείο αυτό απονέμεται ως αναγνώριση της νέας Χρυσής Εποχής της τηλεόρασης στις ΗΠΑ, καθώς προβάλλονται πάνω από 500 show τον χρόνο.

Η Ellen DeGeneres έχει ήδη βραβευτεί με δύο από τις μεγαλύτερες τιμητικές διακρίσεις στις ΗΠΑ, το βραβείο Mark Twain για το Αμερικανικό Χιούμορ και το προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας. Η ίδια ξεκίνησε από τη stand up κωμωδία την καριέρα της πριν την τηλεόραση, ενώ σήμερα είναι η οικοδέσποινα του «The Ellen DeGeneres Show». 

Πέρα από την επιτυχημένη πορεία της στην τηλεόραση, «η DeGeneres έχει αναπτύξει σπουδαία φιλανθρωπική δράση, δανείζοντας τη φωνή της σε εκείνους που δεν έχουν δική τους και μοιράζοντας χαρά κι ευγένεια μέσω της δύναμης της παρουσίας της στον χώρο», αναφέρει ο πρόεδρος της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου του Hollywood, Lorenzo Soria. 

Η τελετή απονομής των βραβείων των Χρυσών Σφαιρών θα γίνει την 5η Ιανουρίου του 2020 στο Beverly Hills. 

Δείτε ακόμα: «Catwoman»: Από τη Michelle Pheiffer και τη Halle Berry, "«Catwoman»: Από τη Michelle Pheiffer και τη Halle Berry, στη Zoë Kravitz που θα ενσαρκώσει τον ρόλο 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.