CELEBRITIES

Η Selena Gomez και η μικρή αδερφή της έμοιαζαν σαν δίδυμες στην πρεμιέρα «Frozen 2»


The Jennettes

8 Νοεμβρίου 2019

Η Selena Gomez και η μικρή αδερφή της έμοιαζαν σαν δίδυμες στην πρεμιέρα «Frozen 2»

Η Selena Gomez εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί, ντυμένη το ίδιο με τη μικρή ετεροθαλή της αδερφή, Gracie Teefey, η οποία τη συνόδευσε στην πρεμιέρα της ταινίας Frozen 2 με το ίδιο σύνολο, και οι δυο τους έμοιαζαν σαν δίδυμες.

Η 27χρονη τραγουδίστρια του αγαπημένου «Lose You to Love Me» φόρεσε το τέλειο outfit την Πέμπτη από τη συλλογή του Marc Jacobs για το Φθινόπωρο. Με ένα φόρεμα σε λευκή και μπλε απόχρωση, το οποίο ολοκλήρωσε με μια λαμπερή κάπα με παγέτες και φτερά στο μπλε του πάγου, η Selena κέρδισε τις εντυπώσεις και μαζί και η μικρή της αδερφή, που είχε ντυθεί ακριβώς το ίδιο.

Το αξιολάτρευτο δίδυμο εμφανίστηκε με πιασμένα τα χέρια και καταγράφηκε από τον φακό σε πολλές γλυκές φωτογραφίες στην πρεμιέρα του Hollywood. Η Selena Gomez συνδύασε το εκθαμβωτικό φόρεμα με μεταλλικές γόβες σε ασημί απόχρωση και κάνοντας πλεξούδες τα μαλλιά της, ήταν εντελώς μέσα στο θέμα της βραδιάς.

Δείτε ακόμη: Hair Icon: Selena Gomez

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.