CELEBRITIES

H Angelina Jolie εξηγεί γιατί το κίνημα #MeToo δεν έχει σημειώσει πρόοδο


The Jennettes

9 Νοεμβρίου 2019

H Angelina Jolie εξηγεί γιατί το κίνημα #MeToo δεν έχει σημειώσει πρόοδο

Η Angelina Jolie σε πρόσφατες δηλώσεις της, υποστήριξε ότι το κίνημα #MeToo δεν θα σημειώσει καμία πρόδο στο Hollywood, αν δεν υπάρξουν "νομικές αλλαγές".

H διάσημη ηθοποιός εξήγησε ότι υπάρχουν πολλά ακόμα πράγματα που πρέπει να γίνουν προκειμένου να τερματιστεί το φαινόμενο της σεξουαλικής κακομεταχείρισης, καθώς και της κακομεταχείρισης στο χώρο εργασίας για πάντα. "Όπως γνωρίζει ο καθένας, το συνηθισμένο σημείο εκκίνησης σε οποιαδήποτε τέτοια κατάσταση είναι μια ανεξάρτητη έρευνα από ειδικούς", υποστήριξε η Jolie. Αυτοί οι άνθρωποι, είπε, "μπορούν να εξετάσουν τα γεγονότα και να προσδιορίσουν ποιες νομοθετικές αλλαγές και προστασίες χρειάζονται, ώστε να υπάρχει κάποιο μέτρο ανεξάρτητου ελέγχου από τους ειδικούς".

Η 44χρονη ηθοποιός εξήγησε ότι, λόγω του φιλανθρωπικού της έργου, το οποίο επί του παρόντος επικεντρώνεται στην προώθηση της γυναικείας εκπαίδευσης στις υποανάπτυκτες χώρες, αισθάνεται «εξοργισμένη» από την έλλειψη προόδου όσον αφορά την προστασία των νεαρών κοριτσιών.

Δείτε ακόμη:H Angelina Jolie έκανε μία επίσημη εμφάνιση με τις κόρες της, Shiloh και Zahara

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.