CELEBRITIES

Angelina Jolie: «Θέλω να δείχνω στα παιδιά μου, πώς θα ζουν καλύτερα μέσα από τον πόνο»


The Jennettes

7 Νοεμβρίου 2019

Angelina Jolie: «Θέλω να δείχνω στα παιδιά μου, πώς θα ζουν καλύτερα μέσα από τον πόνο»

H Angelina Jolie, μιλώντας πρόσφατα σε συνέντευξή της, αποκάλυψε την πίεση που δέχονται τα παιδιά της λόγω της υπερπροβολής της, καθώς και τις συμβουλές που τους δίνει.

Το να είσαι παιδί δεν είναι εύκολο. Πόσο μάλλον το να είσαι παιδί δύο πολύ αγαπημένων ηθοποιών του Hollywood. Η Angelina Jolie γνωρίζει πολύ καλά την πίεση που ασκείται στα έξι παιδιά της - Maddox, 18, Pax, 15, Zahara, 14, Shiloh, 13, και Vivienne και Knox, 11.

Η ηθοποιός μίλησε για τις συμβουλές που δίνει στα παιδιά της. Όταν ρωτήθηκε πώς μεγαλώνει τα παιδιά της "σε έναν κόσμο πολλών social media, σε μια δημόσια σκηνή", απάντησε. "Γνωρίζοντας τον αληθινό εαυτό μας είναι ένα πολύ σημαντικό. Εδώ είμαι, ποιος είμαι και τι πιστεύω. Δεν μπορούμε να τα εμποδίσουμε να βιώσουν πόνο, θλίψη, σωματικό πόνο και απώλεια, αλλά μπορούμε να τους διδάξουμε να ζουν καλύτερα μέσα από αυτό".

Τα παιδιά της Jolie και του Pitt έχουν πάρει μια γεύση από τον καταιγισμό των μέσων ενημέρωσης ήδη από νεαρή ηλικία. Παρά τους περιορισμούς της συνεχούς προβολής, η Jolie εξακολουθεί να ενθαρρύνει τα παιδιά της να "εξερευνούν τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του κόσμου των ιδεών και της έκφρασης, χωρίς να υπάρχουν όρια σε αυτά που επιτρέπεται να σπουδάσουν ή να γνωρίσουν ή να φανταστούν οι ίδιοι να κάνουν στο μέλλον", όπως είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: SplashNews

Δείτε ακόμη: H Angelina Jolie πήγε με όλα της τα παιδιά στο Λούβρο

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.