CELEBRITIES

Ashton Kutcher και Mila Kunis: Οι δυο γονείς δε θα αφήσουν ούτε δολάριο στα παιδιά τους και εξηγούν το γιατί


The Jennettes

12 Νοεμβρίου 2019

Ashton Kutcher και Mila Kunis:  Οι δυο γονείς δε θα αφήσουν ούτε δολάριο στα παιδιά τους και εξηγούν το γιατί

Ο Asthton Kutcher και η Mila Kunis σκοπεύουν να μην αφήσουν τίποτα στα παιδιά τους, καθώς όπως ο ηθοποιός δήλωσε πρόσφατα, σχεδιάζει με τη σύζυγό του να παραχωρήσουν τα κέρδη και τις επενδύσεις τους σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. 

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Kutcher, ο οποίος πρωταγωνίστησε με την Kunis στην κωμική σειρά «That’s 70s Show», «Αν τα παιδιά μου θέλουν να ξεκινήσουν μία επιχείρηση και έχουν ένα καλό επιχειρηματικό σχέδιο, τότε θα επενδύσω σ’ αυτό. Αλλά θα αργήσουν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη μου. Τα παιδιά μου ζουν μια πραγματικά προνομιούχα ζωή και δεν το γνωρίζουν και ούτε θα το μάθουν ποτέ».

Την ίδια άποψη φαίνεται να έχει και η Mila Kunis, αφού δεν θέλει τα παιδιά της να επαναπαυτούν και να ζουν από την περιουσία των γονιών τους. Όπως είπε μάλιστα, χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της, «Υπάρχουν αρκετοί άχρηστοι σε αυτόν τον κόσμο! Δεν χρειάζεται να δημιουργήσουμε περισσότερους». 

Βάζοντας λοιπόν, ως στόχο τα παιδιά τους να προσπαθήσουν μόνα τους να πετύχουν επαγγελματικά, όπως και οι δύο τους γονείς, δεν θα τους προσφέρουν χρήματα αλλά θα τα παροτρύνουν να πάρουν τη ζωή στα χέρια τους και να γίνουν δημιουργικά. 

Τα παιδιά των δύο διασήμων υπολογίζεται ότι θα κληρονομήσουν περίπου 68 τρις. δολάρια από τους γονείς τους αλλά όπως φαίνεται, θα χρειαστεί να ορθοποδήσουν μόνα τους εάν τελικά ισχύσουν όλα τα παραπάνω. 

Δείτε ακόμη: O Ashton Kutcher και η Mila Kunis εμφανίστηκαν πρώτη φορά μαζί στο κόκκινο χαλί 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.