CELEBRITIES

Ο Gerard Butler κλείνει τα 50 και εμείς βρήκαμε όλα όσα θέλετε να ξέρετε γι' αυτόν


The Jennettes

13 Νοεμβρίου 2019

Ο Gerard Butler κλείνει τα 50 και εμείς βρήκαμε όλα όσα θέλετε να ξέρετε γι' αυτόν

Μπορεί σήμερα να έκλεισε τα 50, αλλά η γοητεία και η ομορφιά θα είναι αιώνια χαρακτηριστικά, συνώνυμα του ονόματός του. Ο λόγος για τον Gerard Butler, ο οποίος σαγηνεύει το κοινό μέσα από τους ρόλους του, συνδυάζοντας επάνω του τα πιο σέξι στοιχεία, που κάνουν το γυναικείο φύλο να παραληρεί στο άκουσμά του. 

Γεννημένος στις 13 Νοεμβρίου του 1969, ο ερωτεύσιμος ηθοποιός βλέπει για πρώτη φορά το φως του κόσμου στη Σκωτία, ενώ έξι μήνες μετά μετακομίζει με την οικογένεια του στον Καναδά. Ωστόσο, έναν χρόνο μετά επιστρέφει μαζί με τους δικούς του, και πάλι στη Σκωτία. 

Ο ευαίσθητος Gerard πίσω από τον σέξι Butler

Η μητέρα του ήταν «πηγή έμπνευσης» για εκείνον, όπως έχει πει σε συνέντευξή του, αφού μεγάλωσε τρία παιδιά μόνη της. «Με τρία παιδιά, έφυγε από τον Καναδά και γύρισε στη Σκωτία με δύο λίρες στο πορτοφόλι της. Ζούσαμε στο σπίτι της γιαγιάς μου για περίπου έναν χρόνο, όλοι μαζί σε ένα δωμάτιο ενώ παράλληλα, η μητέρα μου σπούδαζε σε νυχτερινό σχολείο για να γίνει δασκάλα και βοηθός λέκτορα».

«Η μητέρα μου έχει έναν απίστευτο χαρακτήρα που τον κληρονόμησα»  

Μέχρι κάποια ηλικία, ο Gerard πίστευε για τον πατέρα του ότι ήταν νεκρός. Όταν τον συνάντησε στα 16 του χρόνια, η στιγμή ήταν πολύ δυνατή. «Έλεγα, αυτός είναι ο πατέρας μου, δεν είναι νεκρός. Το ανακάλυψα πριν λίγο και τώρα τον έχω μπροστά στα μάτια μου». Οι στιγμές μαζί του ήταν πολύ συγκινητικές, όπως και όταν πέθανε. «Ήμουν μόλις 22 ετών και εκείνος είχε καρκίνο στα οστά. Κάθε μέρα ήμουν μαζί του και διαπίστωσα πόσο μαχητής ήταν». 

Αν ο Gerard δεν ήταν ηθοποιός…

Ο Gerard Butler δεν ξεκίνησε για να γίνει ηθοποιός. Σπούδασε νομική στο πανεπιστήμιο της Γλασκόβης και άσκησε το επάγγελμα του δικηγόρου, αλλά ήταν γεννημένος για κάτι άλλο. Όπως αναφέρει σε συνέντευξή του, «Δεν έκανα σωστά τη δουλειά μου και σύντομα με απέλυσαν. Τα αφεντικά μου ήξεραν ότι ήθελαν να γίνω ηθοποιός κι έτσι μου είπαν να κάνω αυτό που πραγματικά θέλω».

Και κάπου εκεί άρχισαν όλα τα ανατρεπτικά της ζωής του και σε ηλικία 27 χρονών, ο διάσημος ηθοποιός κάνει τα πρώτα δειλά επαγγελματικά του βήματα. Όταν παίρνει την απόφαση να μετακομίσει στο Λος Άντζελες, σαγηνεύει από τους πρώτους του ρόλους τους συνεργάτες του και κυρίως, για την πιστή αφοσίωσή του στη δουλειά. 

Ανάμεσα στις ταινίες Dear Frankie, Phantom of the Opera , Tomb Raider 2 στις οποίες πρωταγωνίστησε, ο ερωτεύσιμος ηθοποιός κατέκτησε τις καρδιές του κοινού μέσα από τον ρόλο του ως Λεωνίδας στην ταινία «300» και την ατάκα «This is Sparta». Μερικές ακόμη ταινίες, στις οποίες έχει παίξει, είναι οι: The Ugly Truth, The Bounty Hunter, Olympus Has Fallen, Gods of Egypt. Στη δική μας καρδιά πάντως, θα ζει αιώνια ο ρόλος του ως Gerry στην ταινία P.S. I Love You.

Ο εθισμός με το αλκοόλ και η εργασιομανία

Ο εθισμός του με το αλκοόλ που απέκτησε στα πρώτα χρόνια της ενήλικης ζωής του, υπερνικήθηκε όταν όπως ο ίδιος έχει αναφέρει, επί 17 χρόνια κατάφερε να μην πιει ούτε μια σταγόνα αλκοόλ. Κάνοντας αποτοξίνωση, ο Butler έχει έναν ακόμη εθισμό και δεν είναι άλλος από τη δουλειά. 

Η εργασιομανία του έρχεται σε αντίθεση με την ανάγκη του να κάνει μόνιμη σχέση. Όπως έχει πει σε παλιά του συνέντευξη, «Ένας από τους λόγους που είμαι single είναι πιθανότατα η δουλειά μου. Μου προσφέρει ανεξαρτησία, διασκέδαση και πολλή περιπέτεια αλλά με απομακρύνει από την όμορφη σκέψη να έχω παιδιά».  

Τα απίστευτα μέρη όπου ο ηθοποιός έχει κάνει σεξ

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Andy Cohen, ο Gerard Butler έχει ομολογήσει ότι λατρεύει τα extreme μέρη για να κάνει έρωτα. «Έχω κάνει σεξ στο πλάι ενός ηφαιστείου και η εμπειρία ήταν πολύ καυτή, αλλά και σε βουνό με χιόνι». Γι' αυτή την εμπειρία δεν έχει να πει το ίδιο, ωστόσο. Η χιονισμένη πλαγιά δεν ήταν καλή ιδέα, «Πρέπει να είμαι ειλικρινής, δεν είχε πλάκα. Ο ποπός μου κόλλησε στον πάγο». 

Οι παραπάνω δηλώσεις του αγαπημένου ηθοποιού δεν είναι τίποτα μπροστά στο παρακάτω βίντεο που δείχνει τον Gerard Butler να απαντά στα γεμάτα δίψα, tweets για εκείνον, αποδεικνύοντας πως κάθε χρόνο γίνεται όλο και πιο γοητευτικός στα μάτια μας. 

 


 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.