CELEBRITIES

Kylie Jenner: Η διάσημη star μόλις έγινε πλουσιότερη κατά 600 εκατομμύρια δολάρια


The Jennettes

19 Νοεμβρίου 2019

Kylie Jenner: Η διάσημη star μόλις έγινε πλουσιότερη κατά 600 εκατομμύρια δολάρια

Η Kylie Jenner αποφάσισε να πουλήσει στην Coty Inc. το πλειοψηφικό της μερίδιο της Kylie Cosmetics, της εταιρείας την οποία ξεκίνησε ως έφηβη το 2015. 

Η ίδια συμφώνησε να πουλήσει το μερίδιο της στην εταιρεία καλλυντικών με το όνομά της έναντι 600 εκατ. δολαρίων. Μέσω της συμφωνίας, η μεγάλη εταιρεία καλλυντικών, Coty αποκτά πρόσβαση σε μοντέρνα brands που έχουν ιδιαίτερη απήχηση στις νεότερες ηλικίες.

Η Coty θα έχει την ευθύνη του χαρτοφυλακίου, ενώ η Jenner θα έχει την ευθύνη της επικοινωνίας, όπως ανακοίνωσαν οι δύο εταιρείες. Η συμφωνία αποτιμά την αξία της Kylie Cosmetics, την οποία είχε ξεκινήσει από τα εφηβικά της χρόνια η Kylie ως μια σειρά από κραγιόν στα 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια. 

Σύμφωνα με τον Δείκτη του Bloomberg για τους δισεκατομμυριούχους, η συμφωνία ενισχύει τη θέση της Jenner ως ενός από τους νεότερους δισεκατομμυριούχους στον κόσμο. 

Δείτε ακόμη: Οι πιο έντονες αλλαγές στα μαλλιά της Kylie Jenner

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.