CELEBRITIES

Η Natalie Portman υιοθετεί φυλακισμένο σκύλο και συγκινεί με την πράξη της


The Jennettes

20 Νοεμβρίου 2019

Η Natalie Portman υιοθετεί φυλακισμένο σκύλο και συγκινεί με την πράξη της

H διάσημη ηθοποιός, Natalie Portman, αποφάσισε να μεγαλώσει την οικογένειά της, κάνοντας μία καλή πράξη. Αποφάσισε, λοιπόν, να υιοθετήσει έναν σκύλο από τις Κρατικές Φυλακές της Καλιφόρνια.

Η 38χρονη ηθοποιός μοιράστηκε στο Instagram μια αξιολάτρευτη φωτογραφία από το νέο της κουτάβι, που διασώθηκε νωρίτερα αυτό το μήνα από το «Paws for Life K9 Rescue». Η οργάνωση, αυτή, παίρνει διάφορα σκυλιά από καταφύγια της πόλης της Καλιφόρνια, που πρέπει να εκπαιδευτούν ή χρειάζονται κοινωνικοποίηση και τοποθετούνται στις Κρατικές Φυλακές της Καλιφόρνια.

«Το κάνουμε αυτό επειδή μπορούμε να αφιερώσουμε όλο τον χρόνο για την αποκατάστασή τους», λένε άνθρωποι από την ομάδα. Η Portman ευχαρίστησε την οργάνωση στο σχόλιό της, γράφοντας: "Τόσο ευγνώμονες σε όλους τους ανθρώπους, που εκπαίδευσαν τον σκύλο μας, τη νεότερη προσθήκη στην οικογένειά μας! Το Paws for Life είναι ένα πρόγραμμα κατάρτισης σκύλων φυλακών. Είδα από πρώτο χέρι πώς το πρόγραμμά τους, θεραπεύει τόσο τον εκπαιδευτή όσο και τον σκύλο."

Δείτε ακόμη: Το σπίτι της Natalie Portman είναι πιο μοντέρνο από όσο περιμέναμε

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.