CELEBRITIES

Jennifer Lopez: «Δεν πληρώθηκα για το Hustlers»


The Jennettes

21 Νοεμβρίου 2019

Jennifer Lopez: «Δεν πληρώθηκα για το Hustlers»

Η Jennifer Lopez πρόσφατα δήλωσε ότι δεν πληρώθηκε για τη ταινία, "Hustlers" και αυτό γιατί το χρήμα δεν την παρακινεί και δεν κάνει το παν γι' αυτό.

Η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός όχι μόνο πρωταγωνίστησε στην ταινία, αλλά ήταν και παραγωγός της. Το  "Hustlers", που είχε κέρδη $ 148,5 εκατομμύρια παγκοσμίως, αναμένεται να οδηγήσει σε Όσκαρ τη Lopez. "Δεν είχα καταβάλει πόσα χρήματα θα έκανε το Hustlers. Το έκανα δωρεάν και το χάρηκα. Κάνω ό, τι μου αρέσει."

Η Lopez είπε ότι μια από τις βασικές διαφορές μεταξύ της και της προσωπικότητάς της, Ramona, και της ίδιας, είναι η προσέγγισ  στα οικονομικά. Για εκείνη, το χρηματικό κέρδος δεν είναι ποτέ ο στόχος, ενώ για το alter-ego της στην οθόνη, είναι μια κινητήρια δύναμη. «Δεν παρακινούμαι ποτέ από τα χρήματα», είπε. "Έχω πάντα κίνητρα - θέλω να είμαι μεγάλη ηθοποιός, σπουδαία τραγουδίστρια, σπουδαίος χορεύτρια, θέλω να κάνω ταινίες, θέλω να κάνω μουσική και τα χρήματα θα έρθουν".

Δείτε ακόμη: To σώμα της 48χρονης Jennifer Lopez καταρρίπτει την έννοια της ηλικίας

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.