CELEBRITIES

Θα φανταζόσασταν ποτέ τη Jennifer Lopez στον ρόλο του Batman; Εκείνη, ναι


The Jennettes

14 Νοεμβρίου 2019

Θα φανταζόσασταν ποτέ τη Jennifer Lopez στον ρόλο του Batman; Εκείνη, ναι

Η Jennifer Lopez αποκάλυψε στο περιοδικό Variety ότι θα ήθελε πολύ να φορέσει τη στολή του Batman και να υποδυθεί τον εμβληματικό ρόλο του σούπερ ήρωα. 

Την ιδέα για τον ρόλο φαίνεται πως της έβαλε ο Robert Pattinson όταν οι δυο τους έκατσαν να συζητήσουν για τις ταινίες τους και τις μελλοντικές τους ενέργειες. Η ηθοποιός της ταινίας Hustlers, Jennifer Lopez δήλωσε με έκσταση ότι o Pattinson θα είναι «υπέροχος» στον ρόλο του ως Batman.

Η ίδια δεν περιορίστηκε μόνο στα κολακευτικά σχόλια απέναντι στον ηθοποιό αλλά παράλληλα, δήλωσε ότι θα ήθελε πολύ να παίξει κι εκείνη τον Batman όταν ο Robert Pattinson της είπε ότι θα ήταν εξαιρετική σαν Batman.

Τότε η Jennifer Lopez απάντησε, «Θα μπορούσα πράγματι να γίνω, γιατί όχι; Θα ήθελα πολύ να εξερευνήσω τα πάντα πίσω από τον σούπερ ήρωα». Μένει να δούμε εάν η διάσημη ηθοποιός μεταμορφωθεί στο μέλλον, σε μία από τις πιο μυστηριώδεις και σκοτεινές φιγούρες του κινηματογράφου. 

Δείτε ακόμη: 12 sexy εμφανίσεις της Jennifer Lopez που έχουν μείνει στην ιστορία 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.