CELEBRITIES

«Όλοι δικαιούμαστε ιδιωτικές στιγμές»: Η Kim Kardashian στο πλευρό των Harry και Meghan


The Jennettes

25 Νοεμβρίου 2019

«Όλοι δικαιούμαστε ιδιωτικές στιγμές»: Η Kim Kardashian στο πλευρό των Harry και Meghan

Η Kim Kardashian γνωρίζει καλά πώς είναι να είναι κανείς διαρκώς, στο στόχαστρο των paparazzi και του φωτογραφικού φακού γι’ αυτό η ίδια εμφανίστηκε σε συνέντευξή της, με ιδιαίτερη ενσυναίσθηση για το βασιλικό ζευγάρι: Meghan και Harry, που προσπαθεί να σώσεις λίγες ιδιωτικές στιγμές από τα φλας. 

 

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό show της Αυστραλίας, The Sunday Project, η Kardashian εξέφρασε την υποστήριξή της στο ζευγάρι της βασιλικής οικογένειας, επικαλούμενη ακόμη και την πριγκίπισσα Diana. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, «Όλοι δικαιούμαστε ιδιωτικές στιγμές. Ο καθένας έχει μια διαδρομή στη ζωή του, η οποία είναι πολύ προσωπική και ο πρίγκιπας Harry ξέρει καλά την παραβίαση αυτής της ιδιωτικότητας από τους paparazzi, με βιώματα που αφορούν ακόμη και τη ζωή της μητέρας του».

Η star των Keeping Up With the Kardashians συνέχισε, λέγοντας: «Δεν νομίζω ότι μπορεί να καταλάβει κανείς τι περνούν, μόνο οι ίδιοι το ξέρουν. Ως μαμά και σύζυγος, μπορώ να αντιληφθώ την ανάγκη τους για προσωπικές στιγμές σε ένα ασφαλές και απομακρυσμένο περιβάλλον κάθε φορά που το χρειάζονται».

Κατά τη διάρκεια του ντοκιμαντέρ, Harry & Meghan: An African Journey τον Οκτώβριο, η Meghan είχε ομολογήσει πως υπήρξε «αφελής» απέναντι στα βρετανικά μέσα. Όπως άλλωστε της είχαν πει ορισμένοι φίλοι της πριν τον γάμο της με τον πρίγκιπα, ήταν σχεδόν σίγουρο πως «η ζωή της θα καταστρεφόταν από τα βρετανικά tabloids». 

Δείτε ακόμη: Οι 6 πιο sexy στιγμές της Kim Kardashian

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.