CELEBRITIES

American Music Awards 2019: Η Taylor Swift «σάρωσε» τα βραβεία ξεπερνώντας το ρεκόρ του Michael Jackson


The Jennettes

25 Νοεμβρίου 2019

American Music Awards 2019: Η Taylor Swift «σάρωσε» τα βραβεία ξεπερνώντας το ρεκόρ του Michael Jackson

Σε μια λαμπερή βραδιά για την μουσική όπως τα βραβεία American Music Awards τα είδαμε όλα αλλά μια ήταν η είδηση της βραδιάς.

Η Taylor Swift και επισήμως είναι η κορυφαία Αμερικανίδα καλλιτέχνις όλων των εποχών αφού όχι μόνο βραβεύτηκε ως η καλύτερη καλλίτεχνις της δεκαετίας αλλά πήρε άλλα πέντε βραβεία, έτσι με σύνολο έξι βραβεία και 29 σε όλη της την πορεία ξεπέρασε τον Michael Jackson και αυτό είναι πράγματι εντυπωσιακό!

Η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά: «Οι προηγούμενοι 12 μήνες μου έδωσαν μερικές από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου. Μου έδωσαν όμως και μερικές από τις πιο δύσκολες. Αυτός ο χρόνος ήταν πολλά πράγματα για μένα. Υπήρξε πολύ καλός, αλλά και πολύ…μπερδεμένος. Αυτό που μετράει περισσότερο για μένα είναι οι αναμνήσεις που απέκτησα από εσάς τους θαυμαστές μου όλα αυτά τα χρόνια».

Φυσικά δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους τους fans της μέσα από τα social media που ήταν δίπλα της όλα αυτά τα χρόνια και την στήριζαν σε κάθε της καλλιτεχνικό βήμα.

Κεντρική φωτογραφία: Splash / Ideal Image

Δείτε ακόμη: Πωλείται το πολυτελές σπίτι που έμενε η Meghan Markle με τον πρώην σύζυγό της

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.