CELEBRITIES

Η Mariah Carey σημείωσε τρία Ρεκόρ Guinness με το «All I Want for Christmas is You»


The Jennettes

27 Νοεμβρίου 2019

Η Mariah Carey σημείωσε τρία Ρεκόρ Guinness με το «All I Want for Christmas is You»

H Mariah Carey σημείωσε τρία ρεκόρ Guinness με το διαχρονικό «All I Want for Christmas is You». Η διάσημη σταρ έλαβε την τιμητική διάκριση κατά τη διάρκεια της εορταστικής συναυλίας της στο Las Vegas. 

Η απονομή για τα Ρεκόρ Guiness έγινε σε festive ατμόσφαιρα και σε χριστουγεννιάτικο κλίμα με το κοινό από κάτω να ζητοκραυγάζει. Η λαμπερή τραγουδίστρια ευχαρίστησε το κοινό για τον ενθουσιασμό, αλλά και τη στήριξή του.
Τα τρία ρεκόρ της Mariah Carey περιέχονται στην έκδοση του 2020 του βιβλίου Παγκόσμιων Ρεκόρ Guinness, ενώ το τραγούδι έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι των γιορτών. Ο κριτής των Guiness, Michael Empric, σχολίασε πως το μουσικό κομμάτι είναι «ένα από τα απίστευτα επιτεύγματά της Mariah Carey», αλλά και πως όλη η ομάδα πίσω από το τραγούδι είναι και «επισήμως καταπληκτική». 

Το δημοφιλές single «All I Want For Christmas Is You», το οποίο κυκλοφόρησε το 1994 στο άλμπουμ «Merry Christmas» της Mariah Carey, είχε ανέβει στην υψηλότερη θέση στο chart του αμερικανικού «Billboard Hot 100». Στις αρχές Ιανουαρίου το τραγούδι έφτασε πρώτη φορά στο Νο. 3 της κατάταξης. 

Επίσης, η μεγάλη χριστουγεννιάτικη επιτυχία κατέχει το Ρεκόρ Guinness για το τραγούδι με τα περισσότερα streams στο Spotify μέσα σε 24 ώρες. Τον Δεκέμβριο του 2018, το single κατάφερε μάλιστα, να καταγράψει 10.819.009 αναπαραγωγές. 

Το τρίτο Ρεκόρ Guinness του «All I Want for Christmas is You» αφορά τη μεγάλη επιτυχία που έχει σκαρφαλώσει στο Top 10 του βρετανικού chart για τις περισσότερες εβδομάδες. 

Δείτε ακόμα: Όταν η τέχνη συναντά την πραγματικότητα - Φωτογράφος απαθανατίζει επισκέπτες μουσείων που ταιριάζουν με το έργο και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.