CELEBRITIES

Gigi & Bella Hadid: Αίτηση πτώχευσης κατέθεσε ο πατέρας τους


The Jennettes

29 Νοεμβρίου 2019

Gigi & Bella Hadid: Αίτηση πτώχευσης κατέθεσε ο πατέρας τους

Αφού κατηγορήθηκε ότι έχτισε παράνομα μία τεράστια έπαυλη, ο Mohamed Hadid, πατέρας των διάσημων super models, Gigi και Bella Hadid, κατέθεσε αίτηση πτώχευσης για λογαριασμό της εταιρείας του.

Η εταιρεία του, 901 Strada LLC, υπέβαλλε αίτηση αναδιοργάνωσης στο ομοσπονδιακό δικαστήριο πτωχεύσεων, με τον 71χρονο Hadid, να δηλώνει ότι η εταιρεία του έχει χρέη ύψους 10-50 εκατομμυρίων δολαρίων εξαιτίας της κατασκευής της 2.780 τετραγωνικών μέτρων έπαυλης στο Μπελ-Ερ, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες ξεκίνησε το 2011.

Στην αίτηση πτώχευσης, ο Hadid ανέφερε πως η εταιρεία του χρωστά πάνω από 386.000 δολάρια σε μία εταιρεία σχεδιασμού και διαχείρισης. Επιπλέον, ισχυρίστηκε ότι η εταιρεία του έχει πάνω από 200.000 δολάρια χρέος σε μία εταιρεία δομικών υλικών και ότι οφείλει πάνω από 93.000 δολάρια σε εταιρεία κατεδαφίσεων, και πάνω από 35.000 δολάρια σε υδραυλικούς.

Δείτε ακόμη: Εσείς θα τολμούσατε αυτό το outfit της Bella Hadid;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.