CELEBRITIES

H Emilia Clarke μετά το ανεύρυσμα εγκεφάλου: «Είμαι ένα πολύ ανθεκτικό όν, υπάρχουν νέες προοπτικές στη ζωή μου»


The Jennettes

2 Δεκεμβρίου 2019

H Emilia Clarke μετά το ανεύρυσμα εγκεφάλου: «Είμαι ένα πολύ ανθεκτικό όν, υπάρχουν νέες προοπτικές στη ζωή μου»

Μία συγκλονιστική συνέντευξη έδωσε πρόσφατα η πρωταγωνίστρια των "Game of Thrones", Emilia Clarke, μιλώντας για το ανεύρυσμα εγκεφάλου που έπαθε και την περιπέτεια που πέρασε. 

"Μου έδωσε μια προοπτική την οποία δεν είχα και ούτε θα αποκτούσα, αν δεν μου συνέβαινε αυτό", δήλωσε η Emilia Clarke. H Clarke υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση μετά από αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο και αιμορραγία στον εγκέφαλο, η οποία ακολούθησε ένα πρησμένο αιμοφόρο αγγείο που αναπτύχθηκε δύο χρόνια αργότερα.

Η ηθοποιός έγινε γνωστή, χάρη στον ρόλο της "Daenerys Targaryen" στο "Game of Thrones". Αλλά η μεγάλη επιτυχία της ηθοποιού απειλήθηκε, όταν είχε ένα αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα την αιμορραγία στον εγκέφαλό της. Η ηθοποιός αποκάλυψε τις φοβίες της για την υγεία της, ενώ μίλησε για τη νέα καθημερινότητά της και τη νέα προοπτική στη ζωή της. "Είμαι ένα αρκετά ανθεκτικό ανθρώπινο ον, ας προσπαθήσουμε να δούμε τη θετική πλευρά σε όλο αυτό", είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Δείτε στο βίντεο παρακάτω τη συνέντευξη που έδωσε η Emilia Clarke:

Δείτε ακόμη: Game of Thrones: Οι εμφανίσεις των πρωταγωνιστών θύμισαν Oscars

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.