CELEBRITIES

Scarlett Johansson: «Το ότι πιστεύω τον Woody Allen, δεν σημαίνει ότι δεν υποστηρίζω τις γυναίκες»


The Jennettes

2 Δεκεμβρίου 2019

Scarlett Johansson: «Το ότι πιστεύω τον Woody Allen, δεν σημαίνει ότι δεν υποστηρίζω τις γυναίκες»

Μετά τις κατηγορίες βιασμού και σεξουαλικής κακοποιήσης σε βάρος του Woody Allen, από την υιοθετημένη κόρη του, Dylan Farrow, η διάσημη ηθοποιός, Scarlett Johansson, στέκεται στο πλευρό του γνωστού σκηνοθέτη.

O Woody Allen, ο οποιός έχει αρνηθεί όλα όσα του προσάπτουν, έχει συνεργαστεί με την Johansson πολλές φορές, ενώ η ηθοποιός δήλωσε ότι: "Θα συνεργαστώ ξανά μαζί του". Η ηθοποιός, παρά τις κατηγορίες, εξακολουθεί να πιστεύει στο πρόσωπο του Allen και δεν έχει αλλάξει την άποψή της. Η 35χρονη σταρ είπε χαρακτηριστικά: "Είναι η εμπειρία μου. Δεν ξέρω τίποτα παραπάνω από κάποιον άλλο. Αυτόν που ξέρω καλά είναι ο Woody Allen και είναι φίλος μου". 

«Καταλαβαίνω πώς αυτό προκαλεί μερικούς ανθρώπους. Αλλά απλά και μόνο πιστεύω τον φίλο μου, δεν σημαίνει ότι δεν υποστηρίζω τις γυναίκες, πιστεύω στις γυναίκες ", δήλωσε η Johansson. Παράλληλα, το κίνημα #metoo αντέδρασε στις πρόσφατες δηλώσεις τη ηθοποιού, αναφέροντας μάλιστα, ότι δεν υποστηρίζει τις γυναίκες και πόσο μάλλον αυτές που έχουν υποστεί οποιουδήποτε είδους κακοποίηση.

Και συνέχισε λέγοντας: "Νομίζω ότι πρέπει να βγάζετε συμπεράσματα κατά περίπτωση. Δεν μπορείτε να έχετε αυτή τη συνολική άποψη - δεν το πιστεύω. Αλλά αυτή είναι η προσωπική μου πεποίθηση. Έτσι νιώθω." "Βλέπω τον Woody όποτε μπορώ, και είχα πολλές συζητήσεις μαζί του", είπε. "Είμαι πολύ άμεση μαζί του και είναι πολύ άμεσος μαζί μου. Διατηρεί την αθωότητά του και τον πιστεύω", κατέληξε η ηθοποιός.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: SplashNews

Δείτε ακόμη: H Scarlett Johansson εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με τον σύντροφό της μετά από έναν χρόνο

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.