CELEBRITIES

Το αναπάντεχο μήνυμα στο Twitter της Melania Trump για να υπερασπιστεί τον γιο της


The Jennettes

6 Δεκεμβρίου 2019

Το αναπάντεχο μήνυμα στο Twitter της Melania Trump για να υπερασπιστεί τον γιο της

H Melania Trump έχει κρατήσει ένα διακριτικό προφίλ δίπλα στον πρόεδρo Trump όλο αυτό το διάστημα άλλα πρόσφατα έδειξε πως αν κάτι την ενοχλήσει θα πάρει ανοιχτά θέση. Στην προκειμένη λοιπόν περίπτωση η ίδια ενοχλήθηκε από ένα σχόλιο που έκανε η Pamela Karlan, μια καθηγήτρια της νομικής σχολής του Πανεπιστημίου Stanford Law School στην ακρόαση της επιτροπής δικαιοσύνης για παραπομπή του Trump.

Η καθηγήτρια δήλωσε χαρακτηριστικά: «Οι βασιλιάδες δεν θα μπορούσαν να κάνουν λάθος επειδή ο λόγος τους ήταν νόμος. Σε αντίθεση όμως με αυτά που λέει ο πρόεδρος Trump, όπως όμως προβλέπεται στο άρθρο 2, δεν του δίνεται η δυνατότητα να κάνει ότι θέλει. Το σύνταγμα λέει πως δεν μπορούν να υπάρξουν αριστοκρατικοί τίτλοι. Όποτε ακόμα κι αν ο πρόεδρος έχει ονομάσει τον γιο του Barron, δεν μπορεί να το κάνει Βαρόνο».

Αυτή η δήλωση φυσικά δεν άρεσε καθόλου στην Melania και απάντησε με ένα μήνυμα στο Twitter θέλοντας να υπερασπιστεί τον γιο της: «Ένα μικρό παιδί πρέπει να προστατεύεται και να μένει εκτός των πολιτικών δρώμενων. Pamela Karlan θα έπρεπε να ντρέπεσαι που εκμεταλλεύτηκες ένα παιδί για την διαμαρτυρία σου».

Δείτε ακόμη: H Melania Trump έκανε μία αναπάντεχη στιλιστική εμφάνιση

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.