CELEBRITIES

Η Ashley Graham πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο της Vogue και μιλάει ανοιχτά για το σεξ κατά την εγκυμοσύνη


The Jennettes

7 Δεκεμβρίου 2019

Η Ashley Graham πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο της Vogue και μιλάει ανοιχτά για το σεξ κατά την εγκυμοσύνη

Η Ashley Graham πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο της Vogue του Ιανουαρίου 2020 και η χαρά της είναι απερίγραπτη, όπως φαίνεται και από το σχετικό video που ανέβασε στο Instagram. 

Το 32χρονο μοντέλο που γίνεται πρώτη φορά μαμά μίλησε μεταξύ άλλων, για το σεξ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Όπως δηλώνει, “Πιστεύω ότι κάθε σχέση περνάει δοκιμασίες σε αυτόν τον τομέα. Πολλές φορές, χρειάζεται να το προγραμματίσεις μάλιστα, για να γίνει αλλά με την εγκυμοσύνη τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά”. 

“Όλα είναι διαφορετικά επειδή τώρα υπάρχει μια φουσκωμένη κοιλίτσα που γίνεται εξαιρετικά ευαίσθητη στην αλλαγή στάσεων. Πολλές φορές, ρωτάω φίλες μου που έχουν περάσει από αυτή τη φάση, ποιες στάσεις προτιμούσαν. Αυτή είναι μία εξαιρετικά φυσιολογική συζήτηση μεταξύ των νέων μαμάδων”. 

Η Ashley πάντως, δείχνει να απολαμβάνει πολύ την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της από τότε που αποφάσισε να δημοσιοποιήσει την είδηση της εγκυμοσύνης της, καθώς μέχρι τους πρώτους τέσσερις μήνες, έκρυβε την κοιλίτσα της. Τώρα απολαμβάνει τις όμορφες αλλαγές στο σώμα της μαζί με άλλες εννιά φίλες της, που περιμένουν κι εκείνες μωρό, όπως δηλώνει η ίδια στο περιοδικό που της χάρισε εξέχουσα θέση στο εξώφυλλό του.

Δείτε ακόμη: Το εξώφυλλο της Ashley Graham στη Vogue δικαιώνει όλες τις γυναίκες 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.