CELEBRITIES

Gisele Bündchen: Εύχεται στους δύο αγγέλους της που έχουν γενέθλια με λίγες μέρες διαφορά


9 Δεκεμβρίου 2019

Gisele Bündchen: Εύχεται στους δύο αγγέλους της που έχουν γενέθλια με λίγες μέρες διαφορά

Η Gisele Bündchen εκτός από μία από τις πιο διάσημες και εντυπωσιακές γυναίκες της μόδας είναι και μητέρα δύο παιδιών.

Τον Δεκέμβριο του 2006 ξεκίνησε να βγαίνει με τον παίκτη του αμερικανικού ποδοσφαίρου Τομ Μπρέιντι, με τον οποίο παντρεύτηκαν το 2009. Έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά. Τον 10χρονο Μπέντζαμιν και την 7χρονη Βίβιαν Λέικ. Τα δυό παιδιά έχουν γενέθλια με λίγες μέρες διαφορά, 9 και 5 Δεκεμβρίου αντίστοιχα. Φυσικά η Gisele δεν θα μπορούσε να μην ευχηθεί στους αγέλους της μέ δύο διαφορετικά post στο Instagram, αγκαλιά με τα παιδιά της.

«Ευτυχισμένα γενέθλια ο μικρέ μου άγγελε. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είσαι 10! Δεν υπάρχει ποτέ θαμπό στιγμή όταν είσαι γύρω μου. Κανείς δεν με κάνει να γελάω όπως εσύ. Είμαι τόσο τυχερή που είμαι η μαμά σου. Σε αγαπάμε τόσο πολυ!» έγραψε στο μικρό γιο της.

«Χρόνια πολλά, ηλιαχτίδα μου. Είμαι τόσο τυχερή που είμαι η μητέρα σου! Σε ευχαριστούμε για το φως κάθε μέρα της ζωής μας. Σε αγαπάμε τόσο πολυ!», ήταν το τρυφερό μήνυμα για την πανέμορφη κόρη της που συγκίνησε τους fans.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.