CELEBRITIES

Ο Liam Hemsworth αντιμέτωπος με ποινή 150.000 δολαρίων για μία φωτογραφία του στο Instagram


The Jennettes

18 Δεκεμβρίου 2019

Ο Liam Hemsworth αντιμέτωπος με ποινή 150.000 δολαρίων για μία φωτογραφία του στο Instagram

Τη στιγμή που όλα πήγαιναν φυσιολογικά για τον Liam Hemsworth μετά τον χωρισμό του με τη Miley Cyrus, το σύμπαν μάλλον έχει άλλα σχέδια.

O Liam πρόκειται να μπει σε δίκη με το "Splash News" και τη "Picture Agency". Ο λόγος;  Μια φωτογραφία παπαράτσι την ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Και ναι, το διαβάζετε σωστά - ο Liam μυνήθηκε για την ανάρτηση της φωτογραφίας που ο ίδιος είναι μέσα. Ο Liam αντιμετωπίζει κατηγορίες για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων, επειδή ανέβασε τη φωτογραφία ενός φωτογράφου χωρίς άδεια, η οποία απεικονίζει τον κατηγορούμενο Hemsworth να είναι στην ύπαιθρο για την παραγωγή της νέας του ταινίας.

Τα έγγραφα των αγωγών υποστηρίζουν επίσης ότι ο Liam (ή κάποιος υπεύθυνος για τη σελίδα του στο Instagram) δημοσίευσε την εν λόγω φωτογραφία στο λογαριασμό του στις 15 Ιουλίου του περασμένου έτους. "Ο Hemsworth ή κάποιος που ενεργεί για λογαριασμό του τοποθετεί ξανά τη φωτογραφία σαν story στο Instagram του Hemsworth στις 20 Ιουνίου 2019", αναφέρουν τα έγγραφα.

Δείτε ακόμη: Οι πιο stylish εμφανίσεις της Miley Cyrus με το νέο της look

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.