CELEBRITIES

Η αμήχανη στιγμή που η Kate Middleton απέφυγε το χάδι του πρίγκιπα William


The Jennettes

19 Δεκεμβρίου 2019

Η αμήχανη στιγμή που η Kate Middleton απέφυγε το χάδι του πρίγκιπα William

Για τα βασιλικά ζευγάρια, η λέξη «ιδιωτικότητα» φαίνεται πως είναι άγνωστη. Η κάθε κίνηση καταγράφεται στην κάμερα, όπως κι έγινε πρόσφατα όταν ο φακός έπιασε την Kate Middleton να προσπαθεί να αποφύγει ένα χάδι του πρίγκιπα William. 

Η σκηνή καταγράφηκε στο πρόσφατο εορταστικό επεισόδιο του BBC, «A Berry Royal Christmas», όπου η διάσημη σεφ, Mary Berry ακολούθησε το βασιλικό ζευγάρι στις υποχρεώσεις του γύρω από διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις με το επεισόδιο να ολοκληρώνεται στο τέλος, με τον δούκα και τη δούκισσα του Cambridge να ετοιμάζουν το μενού για ένα φιλανθρωπικό γεγονός. 

Η αμήχανη στιγμή καταγράφηκε από κάποιους παρατηρητικούς χρήστες των social media όπου βλέπουμε τον πρίγκιπα William να προσπαθεί να βάλει το χέρι του στον ώμο της Kate με την δούκισσα να τον αποφεύγει. Τα σχόλια που ακολούθησαν, ήταν πολλά, όπως: «Αμήχανο! Τόσο αμήχανο! Θα έπρεπε να το κόψουν». «Δεν μπορώ πραγματικά να σταματήσω να το παρακολουθώ». 

Δείτε ακόμη: Ποια είναι η πριγκίπισσα που ντύνεται καλύτερα από την Kate Middleton 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.