CELEBRITIES

Ο Alex Rodriguez αποχαιρέτησε το 2019 με στιγμιότυπα από την πρόταση γάμου του στη Jennifer Lopez


The Jennettes

2 Ιανουαρίου 2020

Ο Alex Rodriguez αποχαιρέτησε το 2019 με στιγμιότυπα από την πρόταση γάμου του στη Jennifer Lopez

Πολλοί ήταν οι celebrities που επέλεξαν να αποχαιρετήσουν με μοναδικό τρόπο το 2019, ανεβάζοντας τις πιο ιδιαίτερες στιγμές από την προηγούμενη χρονιά.

Ο Alex Rodriguez αποφάσισε να μοιραστεί με το κοινό στιγμιότυπα από προσωπικές του στιγμές με τη Jennifer Lopez μέσα από τη δημοσίευση ενός καθηλωτικού video στο Instagram.

Λίγες ώρες πριν τον ερχομό του 2020, είδαμε την τρυφερή στιγμή που η διάσημη τραγουδίστρια δέχτηκε την πρόταση γάμου από τον 44χρονο αθλητή χωρίς να μπορεί να πιστέψει στα μάτια της όταν γονάτισε μπροστά της σε παραλία στις Μαλδίβες. 

Το μήνυμα με το οποίο συνόδευσε το βίντεο του, ήταν το εξής: «Πόσο εκπληκτική χρονιά ήταν το 2019! Όπως φεύγει αισθάνομαι ευγνώμων και ευλογημένος. Κοιτάζοντας πίσω αυτές τις στιγμές δεν μπορώ παρά να χαμογελάω. Είμαι τόσο τυχερός που μπορώ να περάσω τη ζωή μου με εκείνους που αγαπώ, κάνοντας αυτό που αγαπώ. Σας ευχαριστώ όλους που με ακολουθήσατε σε αυτό το υπέροχο ταξίδι. Εύχομαι ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες και ευτυχία για το 2020».

Δείτε ακόμη: Οι διασημότεροι χωρισμοί της δεκαετίας

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.