CELEBRITIES

Irina Shayk: 5 άγνωστα πράγματα που δεν ξέραμε για το λαμπερό μοντέλο που σήμερα γίνεται 34


The Jennettes

6 Ιανουαρίου 2020

Irina Shayk: 5 άγνωστα πράγματα που δεν ξέραμε για το λαμπερό μοντέλο που σήμερα γίνεται 34

Είναι πανέμορφη, δυναμική και πάντα λαμπερή σε κάθε της φωτογράφιση ενώ πολλές celebrities θα ήθελαν να συναγωνιστούν τη φυσική της ομορφιά. ο λόγος για την εκθαμβωτική Irina Shayk που σήμερα έχει γενέθλια και προς τιμήν της, συγκεντρώσαμε όλα τα στοιχεία που δεν γνωρίζαμε για τη ζωή της. Η Irina λοιπόν:

1. Είναι κατά της δίαιτας

Το διάσημο μοντέλο από τη Ρωσία έχει υπέροχο σώμα, αλλά απεχθάνεται τις δίαιτες κι έτσι τις αποφεύγει.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει κάποτε στο hollywood Reporter, είχε δηλώσει: "Προπονούμαι πέντε φορές την εβδομάδα, αλλά δεν κάνω ποτέ δίαιτα. Προσπαθώ να είμαι υγιής χωρίς να επιβάλλω στον εαυτό μου κάτι που δεν με κάνει χαρούμενη".

2. Είχε στεφθεί Miss Chelyabinsk το 2004

Ένα από τα μεγαλύτερα της κατορθώματα στην πορεία της ως μοντέλο ήταν η στέψη της ως Miss Chelyabink το 2004. Μάλιστα, όπως είχε δηλώσει η ίδια σε διάφορες συνεντεύξεις της, δεν περιμένει αυτόν τον τίτλο γι' αυτό και η κατάκτησή του της προκάλεσε έκπληξη.

3. Στο σχολείο, έπεφτε συχνά θύμα bullying

Δεν ήταν λίγες οι φορές, που η Irina είχε γίνει αντικείμενο χλευασμού κατά τα σχολικά της χρόνια.

Όπως έχει αποκαλύψει σε συνεντεύξεις της, "Φορούσα πάντα ό,τι ήθελα και ας μην γινόμουν αποδεκτή από τους συμμαθητές μου. Εννοείται πως δεν άρεσα ποτέ στα αγόρια του σχολείου γιατί είχα σκούρο δέρμα".

4. Έχει κάνει σημαντικό φιλανθρωπικό έργο

Η Irina Shayk εμπλέκεται ενεργά σε φιλανθρωπικές οργανώσεις, προσφέροντας πολύτιμο έργο, καθώς είναι ενεργό μέλος του Ερυθρού Σταυρού κι έχει γίνει πρέσβης πολλών φιλανθρωπικών οργανώσεων, όπως σε ένα ίδρυμα στη Ρωσία, που παρέχει βοήθεια σε άρρωστα παιδιά.

5. Θα μπορούσε να μην έχει γίνει μοντέλο

Η Irina είχε ασχοληθεί με τα πάντα πριν γίνει μοντέλο... από μουσικές σπουδές μέχρι σπουδές marketing. Τα πάντα εκτός από μοντέλο σκόπευε να γίνει η Irina Shayk, αλλά τελικά τα φώτα της δημοσιότητας τράβηξαν το ενδιαφέρον της, κατακτώντας σύντομα τις καρδιές των fans της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.