CELEBRITIES

Η ανιψιά της Diana, Kitty Spencer, παντρεύεται μεγιστάνα 30 χρόνια μεγαλύτερό της


The Jennettes

8 Ιανουαρίου 2020

Η ανιψιά της Diana, Kitty Spencer, παντρεύεται μεγιστάνα 30 χρόνια μεγαλύτερό της

Η 29χρονη ανιψιά της Diana, Lady Kitty Spencer, είπε το «ναι» στον Michael Lewis.

Θέμα συζήτησης στη Βρετανία και όχι μόνο έχει γίνει η είδηση ότι η 29χρονη ανιψιά της Lady Di, κόρη του αδελφού της, Earl Spencer, ετοιμάζεται να παντρευτεί τον Νοτιοαφρικανό πολυεκατομμυριούχο στον χώρο της μόδας, Michael Lewis. Η Κitty εθεάθη με πανάκριβο δαχτυλίδι, ενώ η πρόταση γάμου έγινε τα Χριστούγεννα.

 Ο εκλεκτός της Spencer είναι σχεδιαστής ρούχων και πέντε χρόνια μεγαλύτερος από τον πατέρα της Spencer. Είναι διαζευγμένος και πατέρας τριών παιδιών, ενώ η περιουσία του υπολογίζεται στα 80 εκατομμύρια λίρες.

Ο πολυεκατομμυριούχος Lewis από το Cape Town, της πρότεινε να γίνει γυναίκα του λίγο πριν τα Χριστούγεννα, όπως γράφει ο βρετανικός Τύπος. Η σχέση του ζευγαριού έγινε γνωστή τον περασμένο Αύγουστο όταν η Lady Kitty αποφάσισε να διακόψει τον δεσμό της με τον 48χρονο Ιταλό επιχειρηματία, Νικολό Μπαρατιέρι ντι Σαν Πιέτρο.

Δείτε ακόμη: Πριγκίπισσα Diana: Αυτοί είναι οι 7 πιο αγαπημένοι διάσημοι φίλοι της

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.