CELEBRITIES

Τι είναι το Μegxit και γιατί ο Βρετανικός Τύπος κατηγορεί τη Μeghan Markle


9 Ιανουαρίου 2020

Τι είναι το Μegxit και γιατί ο Βρετανικός Τύπος κατηγορεί τη Μeghan Markle

Η είδηση βόμβα πως ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle αποσύρονται από τα καθήκοντά τους ως μέλη της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας και πρόκειται να εργαστούν για να γίνουν οικονομικά ανεξάρτητοι, κάνει σήμερα το γύρο του κόσμου.

«Μετά από μήνες περίσκεψης και εσωτερικών συζητήσεων, επιλέξαμε να κάνουμε την μετάβαση αυτή την χρονιά και να χαράξουμε ένα νέο προοδευτικό ρόλο μέσα σε αυτό τον θεσμό. Σκοπεύουμε να υποχωρήσουμε από πρεσβύτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας και να δουλέψουμε για να γίνουμε οικονομικά ανεξάρτητοι, συνεχίζοντας να στηρίζουμε την Υψηλότητα της, την Βασίλισσα».

«Με την υποστήριξή σας, ειδικά τα τελευταία λίγα χρόνια, αισθανόμαστε προετοιμασμένοι για να κάνουμε αυτή την προσαρμογή. Τώρα σχεδιάζουμε να ισορροπήσουμε τον χρόνο μας μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και της Βόρειας Αμερικής, εξακολουθώντας να τιμάμε την βασίλισσα, την κοινοπολιτεία και τους προστάτες μας».

Το ζευγάρι πρόσφατα επέστρεψε από τον Καναδά μετά από ένα διάλειμμα έξι εβδομάδων, στο Βανκούβερ και μπορεί να μην κατονομάζουν τον Καναδά και περιορίζονται στην αναφορά της «βόρειας Αμερικής», ωστόσο πολλά σενάρια τους θέλουν να μετακομίζουν εκεί.

Από την άλλη τα Βρατανικά μέσα κατηγορούν την Μeghan Μarkle και μάλιστα, επισημαίνουν πως το ζευγάρι δεν συμβουλεύτηκε καν την Ελισάβετ και μιλούν για διχασμένο παλάτι ακόμα και οργή.

Mετά το Brexit, η Daily Μail κάνει λόγο για Μegxit, υπαινισσόμενη πως η μεγαλύτερη ευθύνη είναι της Meghan.

Τα ερωτήματα πολλά και μένει να περιμένουμε για να μάθουμε περισσότερα τόσο για το νέο τους ρόλο, το πού θα ζήσουν και τη σχέση με τα υπόλοιπα μέλη. Το ζευγάρι ήταν δυσαρεστημένο με τη βασιλική ζωή τους και την αντιμετώπιση από τα media.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.