CELEBRITIES

Brad Pitt: «Έκοψα το ποτό χάρη στον Bradley Cooper»


The Jennettes

10 Ιανουαρίου 2020

Brad Pitt: «Έκοψα το ποτό χάρη στον Bradley Cooper»

Άλλο ένα βραβείο πήρε ο Brad Pitt αυτή τη φορά από το National Board of Review για τον ρόλο του στο “Κάποτε στο… Χόλιγουντ”. Την παρουσίαση του βραβείου έκανε ο Bradley Cooper, ο οποίος επαίνεσε την περιέργεια, την ακεραιότητα, την ψυχή αλλά και το εργασιακό ήθος του Pitt προτού αυτός ανέβει στη σκηνή, τον αγκαλιάσει και παραλάβει το βραβείο.

Στον ευχαριστήριο λόγο του, που ακολούθησε, ο 56χρονος Pitt όχι μόνο ανταπέδωσε τα καλά λόγια αλλά είχε κάτι παραπάνω να πει: "Οφείλω τη νηφαλιότητά μου στον Cooper". “Σε ευχαριστώ Bradley. Ο Bradley έβαλε την κόρη του για ύπνο και έτρεξε ως εδώ για να το κάνει αυτό”, σχολίασε ο Pitt. “Είναι γλύκας. Έκοψα το ποτό χάρη σε αυτόν τον άνθρωπο και κάθε μέρα είναι καλύτερη από τότε. Σε αγαπώ και σε ευχαριστώ” του είπε.

Ο Cooper αντιμετώπιζε και αυτός σε νεότερη ηλικία πρόβλημα αλκοολισμού. Το 2012 είχε δηλώσει ότι είναι πλέον ένας νηφάλιος άνθρωπος αφού στα 29 του αποφάσισε να σταματήσει το αλκοόλ, θεωρώντας ότι θα του καταστρέψει τη ζωή.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram/Bradleycooperofficial

Δείτε ακόμη: Οι τυχερές έχουν βρεθεί πλάι στον Brad Pitt

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.