CELEBRITIES

«Το κορίτσι με το Τατουάζ» και ο «Joker»: Το διαφορετικό love story των Joaquin Phoenix και Rooney Mara


The Jennettes

9 Ιανουαρίου 2020

«Το κορίτσι με το Τατουάζ» και ο «Joker»: Το διαφορετικό love story των Joaquin Phoenix και Rooney Mara

O Joaquin Phoenix και η Rooney Mara, εκτός από δημοφιλείς ηθοποιοί, είναι επίσης ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood.

Τον Ιούνιο του 2012, ο 44χρονος πλέον, Phoenix γνώρισε τη Mara στο set της ταινίας επιστημονικής φαντασίας "Her". Σε συνέντευξή του μάλιστα, ο Phoenix παραδέχτηκε ότι σκέφτηκε ότι η Mara τον περιφρονούσε ενώ δούλευαν μαζί. Σύντομα έμαθε ότι είναι απλά ντροπαλός. "Είναι η μόνη κοπέλα που έχω ψάξει ποτέ στο διαδίκτυο", είπε ο αγαπημένος ηθοποιός. "Ήμασταν απλώς φίλοι, email friends, δεν το είχα κάνει ποτέ ξανά αυτό, ποτέ δεν έψαξα μια γυναίκα online".

Τον Οκτώβριο του 2016, το ζευγάρι συνεργάστηκε ξανά στην ταινία "Mary Magdalene", η οποία αναφέρει την ιστορία της γνωστής βιβλικής γυναίκας που γίνεται οπαδός του Ιησού από τη Ναζαρέτ. H Mara πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο και ο Phoenix έπαιξε τον Ιησού. Κατά τη διάρκεια αυτής της παραγωγής το ζεύγος άρχισε να βγαίνει ραντεβού. Τον Μάιο του 2017, η Mara εμφανίστηκε στο πλευρό του Phoenix στο 70στό ετήσιο Φεστιβάλ των Καννών, κρατώντας του τρυφερά το χέρι. Ενώ ήταν η πρώτη που τον συνεχάρη για το βραβείο του καλύτερου ηθοποιού στην ταινία "You Were Never Really There".

Τον Σεπτέμβριο του 2017, ο αγαπημένος "Joker" παραδέχεται σε συνέντευξή του ότι ζει στο Hollywood μαζί με την αγαπημένη του Mara, ενώ μοιράστηκε με το κοινό χαριτωμένες λεπτομέρειες από τις συνήθειές τους, όπως την προβολή σειρών στο Netflix. Στην ίδια συνέντευξη τότε, αποκάλυψε ότι η Mara ήταν ο λόγος που αποδέχθηκε τον ρόλο του Ιησού στην ταινία "Mary Magdalene". Τον Ιούλιο του 2018, δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Joaquin Phoenix και η Rooney Mara δεν πρόκειται ποτέ να παντρευτούν. Τον Μάιο του 2019, το ζευγάρι εντοπίστηκε στο Los Angeles με τη Mara να φορά διαμαντένιο δαχτυλίδι και οι εικασίες για τον επικείμενο γάμο τους άρχισαν να φουντώνουν.

Τον Σεπτέμβριο του 2019, ο Phoenix βραβεύτηκε με το βραβείο People's Choice στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο για την ερμηνεία του στην ταινία "Joker". Ενώ παραλάμβανε το βραβείο του, ο ηθοποιός αποκάλυψε ένα μάλλον ασυνήθιστο ψευδώνυμο που έχει για την αρραβωνιαστικιά του. "Δεν ξέρω ποιος πραγματικά μου δίνει αυτό το βραβείο, ποιος είναι υπεύθυνος γι' αυτό ή γιατί και ειλικρινά, δεν με νοιάζει. Ο δημοσιογράφος μου είπε ότι κάποιος θέλει να σας δώσει ένα βραβείο και είπα: "Είμαι μέσα", δήλωσε ο Phoenix προσθέτοντας: " Ένα τελευταίο πράγμα, κάπου εδώ, δεν ξέρω πού ακριβώς, υπάρχει ένας βρώμικος δράκος και θέλω να μπω κάτω από τα φτερά του και με μια κουβέρτα να κοιμηθώ μαζί του για πάντα", κάνοντας το κοινό να παραληρεί με τις τρυφερές δηλώσεις για τη Mara.

Και τώρα ήρθε αυτή η αγκαλιά του ζεύγους για την οποία μιλούν όλοι. Ο Joaquin Phoenix απέσπασε τη Χρυσή Σφαίρα Α' ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του ως "Joker". «Σ’αγαπώ», είπε κατά την ευχαριστήρια ομιλία του και το έδειξε τόσο στο κόκκινο χαλί με το βλέμμα του προς εκείνη όσο και με αυτή την τρυφερή αγκαλιά που κάνει το γύρο του διαδικτύου σε καλλιτεχνικό ασπρόμαυρο.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram, SplashNews

Δείτε ακόμη: Το σπίτι της Rooney Mara μοιάζει σα να βγήκε από περιοδικό

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.