CELEBRITIES

Το πατρικό της Nicole Kidman είναι ανάμεσα στα σπίτια που απειλήθηκαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές της Αυστραλίας


The Jennettes

14 Ιανουαρίου 2020

Το πατρικό της Nicole Kidman είναι ανάμεσα στα σπίτια που απειλήθηκαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές της Αυστραλίας

Η Nicole Kidman αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι παραλίγο να χάσει το σπίτι της στην Αυστραλία λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών που σαρώνουν την ήπειρο.

Η 52χρονη ηθοποιός, μιλώντας κατά τη διάρκεια των Critics' Choice Awards, αποκάλυψε ότι το σπίτι της ήταν κοντά στην καταστροφή. Είπε ότι μαζί με τον σύζυγό της, τον τραγουδιστή Keith Urban, δωρίζουν χρήματα για να βοηθήσουν τη χώρα που υποφέρει από την πύρινη λαίλαπα. «Το σπίτι μας είναι εντάξει», δήλωσε η Nicole. «Απειλείται, ωστόσο, καθώς βρίσκονται κάτω από τεράστια απειλή, ενώ οι γύρω περιοχές έχουν καεί πολύ».

Μάλιστα η ηθοποιός μαζί με την οικογένειά της δώρισαν μεγάλα ποσά, υποστηρίζοντας την τεράστια προσπάθεια όλων των ανθρώπων να βάλουν τέλος στην πύρινη καταστροφή.

Δείτε ακόμη: 8 + 1 celebrities που αποφάσισαν να δώσουν μεγάλα ποσά για να βοηθήσουν στην καταστροφή της Αυστραλίας από τις φωτιές

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.