CELEBRITIES

Όλη η οικογένεια του Tom Hanks απέκτησε ελληνική ιθαγένεια


The Jennettes

15 Ιανουαρίου 2020

Όλη η οικογένεια του Tom Hanks απέκτησε ελληνική ιθαγένεια

Είναι γνωστό ότι ο Tom Hanks πολιτογραφήθηκε πριν λίγο καιρό Έλληνας αλλά η ελληνική κυβέρνηση επέκτεινε την προσφορά της ιθαγένειας και στη σύζυγό του, Rita Wilson, η οποία είναι Αμερικανίδα ηθοποιός ελληνικής καταγωγής, καθώς και στα δύο τους παιδιά σε αναγνώριση της συνεισφοράς τους μετά την τραγωδία στο Μάτι τον Ιούλιο του 2018.

Η απόφαση δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και τη συνυπέγραψε ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος. «Η οικογένεια Hanks έδωσε ένα μήνυμα σε όλο τον κόσμο για άμεσες λύσεις ανακούφισης για τη βοήθεια των συμπολιτών μας που χτυπήθηκαν από τις πυρκαγιές» αναφέρει η απόφαση που υπογράφηκε στις 27 Δεκεμβρίου και προσθέτει πως στην προσπάθειά τους να βοηθήσουν στο φιλανθρωπικό έργο προσέφεραν «εξαιρετικές υπηρεσίες στην Ελλάδα».

Σύμφωνα με το ελληνικό δίκαιο, η τιμητική πολιτογράφηση μπορεί να δοθεί σε άτομα που «έχουν παράσχει εξαιρετικές υπηρεσίες στην χώρα ή των οποίων η πολιτογράφηση εξυπηρετεί το δημόσιο συμφέρον».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.