CELEBRITIES

Η Eva Mendes εξηγεί γιατί δεν έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινία από το 2014


The Jennettes

16 Ιανουαρίου 2020

Η Eva Mendes εξηγεί γιατί δεν έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινία από το 2014

Η τελευταία ταινία, στην οποία έπαιξε η Eva Mendes ήταν το Lost River του Ryan Gosling το 2014. Από τότε, η αγαπημένη ηθοποιός έχει αποστασιοποιηθεί από τον χώρο και εξηγεί το γιατί.

Εάν έχετε παρατηρήσει την κινηματογραφική απουσία της Eva Mendes τα τελευταία χρόνια, δεν είστε οι μόνοι καθώς πολλοί θαυμαστές της έχουν εκφράσει ήδη απορίες γύρω από το γεγονός αυτό σε σχόλια στο Instagram.

Η ίδια έσπευσε να απαντήσει στα σχόλια που αναζητούν ξανά το σπουδαίο υποκριτικό της ταλέντο, λέγοντας πως «Ως μητέρα, υπάρχουν κάποιοι ρόλοι που δεν προλαβαίνω πλέον να εκπληρώσω.

Υπάρχουν κάποια πράγματα στα οποία δεν θέλω να εμπλακώ οπότε έχω περιορίσει κάποιες εμφανίσεις μου. Άλλωστε, πρέπει να δίνω το σωστό παράδειγμα στις κόρες μου, αλλά μην ανησυχείτε. Εξακολουθώ να έχω έντονη ζωή και κάποια μελλοντικά σχέδια. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, καλό 2020».

Η Eva Mendes φαίνεται πως απολαμβάνει στιγμές οικογενειακής ευτυχίας και γαλήνης με τις δύο κόρες της, Esmeralda και Amada, που είναι 5 και 3 ετών αντίστοιχα.

Δείτε ακόμα: Eva Mendes: Το απόλυτο θηλυκό

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.